zbiór centralny - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 29 lip 2014, 12:34

witam, kto w Waszych ośrodkach zajmuje się zbiorami centralnymi? chodzi mi zwłaszcza o małe jednostki
ankaw

Napisano: 29 lip 2014, 13:58

kierownik
Troglodite
Stażysta
Od: 08 sty 2014, 17:15
Zajmuję się:

Napisano: 30 lip 2014, 7:12

Ja jako pr. socjalny.
bebe1

Napisano: 30 lip 2014, 9:31

U nas robi to kierownik.
ala1

Napisano: 30 lip 2014, 9:46

Kierownik. Tak samo jak sprawozdania ministerialne i większość jednorazowych.
marakuja

Napisano: 30 lip 2014, 11:32

pytam sie dlatego ze raz zrobiłam a teraz jest oczywiste że bede robić zawsze...wczoraj dostałam opieprz ze jeszcze nie wysłany
ankaw76

Napisano: 30 lip 2014, 11:36

No ktos musi to zrobić.
ala1

Napisano: 30 lip 2014, 11:47

witam we klubie, he, he!!! No ja (pracownik socjalny zatrudniony do realizacji projektu)pierwszy raz robiłem zbiór, MPiPS, Dożywianie et., etc... Toć to głupota największa w świecie, żeby ktoś to zrobił, kto nie wie o co chodzi!!!! Ale to nic: mam jeszcze stypendia dla dzieci, mieszkaniówki, przetargi.... Normalnie żyć :shock: - nie umierać!
salceson

Napisano: 30 lip 2014, 12:00

W większości małych ośrodków robią albo kierownicy albo pracownicy. W świadczeniach nie ma problemu, oni przyszli pracować w innych czasach, tam osoby robią wszystko same, zapotrzebowania, sprawozdania, listy wypłat itp.Pracownikowi socjalnemu z dużym stażem dać sprawozdania, czy zapotrzebowanie, czy zbiory centralne to raczej ciężka sprawa.
ala1

Napisano: 31 lip 2014, 8:30

Ja zastępuję koleżankę, która jest na macierzyńskim i zostałam rzucona na głęboką wodę, wszystkie sprawozdania z pomocy społecznej, zbiory, cały fundusz i jeszcze projekt (pefs, wnioski o płatność itp. których mnie nikt nie uczył jak i gdzie wchodzić jak wypełniać itd, a kierownik "lata" i pyta czy już zrobione, masakra kierownik u Nas to nicccccc nie robi , tragedia, ale mimo tego lubie te pracę :D
basia3

Strona 1 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x