zbiór centralny SR - pomocy
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zbiór centralny SR - pomocy
Importowałam zbiór centralny. Coś tam pisało w CAS ze muszę poczekać na weryfikację itp. Teraz nie jestem pewna, czy była już ta weryfikacja czy nadal czekać gdyż w pewnym momencie mnie wylogowano i musiałam się ponownie zalogować a status poprawności mam "niepoprawny". Zweryfikowałam je mam kilka walidacji miękkich. Czy muszę coś zrobić z miękkimi walidacjami i stad przyczyna statusu jako niepoprawna czy może to być tak gdyż nie sprawdzono jeszcze poprawności?

Re: zbiór centralny SR - pomocy
Ok, ale nie mogę przekazać bo mam status poprawności "niepoprawny" nie wiem co to oznacza. Czy może oznaczać to że oni jeszcze tego niezweryfikowali?
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Wyniki weryfikacji danych zbioru centralnego:
Status weryfikacji: niepoprawny
Rodzaj walidacji: miękka
Należy skontaktować się z dostawcą aplikacji, z której pochodzi zbiór centralny.
Status weryfikacji: niepoprawny
Rodzaj walidacji: miękka
Należy skontaktować się z dostawcą aplikacji, z której pochodzi zbiór centralny.

-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nikt nie wie, czy to faktycznie błąd, czy muszę dzwonić czy czekać?

to w końcu dzwoniłaś do sygnity i wyjaśniałaś te walidacje miękkie czy należało poczekać na weryfikacje ?
zacznę od tego że dopiero zaczynam w SR stąd moje pyt. mam walidacje miękki w zbiorach (dużo) po co się dzwoni do sygnity? w takiej sytuacji?
Nutka mam tak samoNutka pisze:nikt nie wie, czy to faktycznie błąd, czy muszę dzwonić czy czekać?

A ja mam pytanie o Waszą zgodność ZC ze sprawozdaniem. U mnie w 100% zgadza się tylko styczeń (od góry do dołu), a reszta miesięcy to zgodność od 50 do 10%. O co chodzi?
Bazyl właśnie o tym pisałamBazyl pisze:A ja mam pytanie o Waszą zgodność ZC ze sprawozdaniem. U mnie w 100% zgadza się tylko styczeń (od góry do dołu), a reszta miesięcy to zgodność od 50 do 10%. O co chodzi?

Oprócz zbiór centralny SR - pomocy - Oprogramowanie przeczytaj również:
szkolenie
zbiory !!! ratunku!!!
cas zbiór centralny SR
sprawozd. FA część B
dlaczego zaśmiecacie tu innymi tematami
po zalogowaniu do CAS-a brak srawozdań do FA
jak zrobic korekte do sprawozdania z FA? Tomek pomoz
Któea wersja sprawozdania!
Aktualne reguły do sprawozdań za 1 kw 2014
zablokowane konto do CAS
zbiory centralne