zbiory entralne - Świadczenia rodzinne

Strona 5 z 5    [ Posty: 47 ]

Napisano: 07 lip 2015, 13:15

wpisałam numer telefonu u wszystkich użytkowników.
Uzupełniłam też RW w trzech obszarach: SR ZA i FA
Kalka
Starszy referent
Od: 16 gru 2014, 15:39
Zajmuję się:

Napisano: 07 lip 2015, 13:16

Kalka pisze:wpisałam numer telefonu u wszystkich użytkowników.
Uzupełniłam też RW w trzech obszarach: SR ZA i FA
jeżeli tak .. to może spróbuj zamknąć i jeszcze raz otworzyć program
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 07 lip 2015, 13:25

Udało się:) wyłączyłam i włączyłam program. Wpisałam numer telefony w formacie 481232322 i poszło.
Dzięki wszystkim
Kalka
Starszy referent
Od: 16 gru 2014, 15:39
Zajmuję się:

Napisano: 07 lip 2015, 15:14

w zakładce RW powyżej jest zakładka FA i tam wpiszcie brakujace dane i bedzie ok własnie to zrobiłam
marjolka

Napisano: 10 lip 2015, 11:18

Zrobiłam wszystko według waszych wskazówek. wpisałam wszystko co możliwe i dalej nie chce się utworzyć po pisze nieuzupełnione dane jednostki. Odświeżam parametry, wyłączqam i włączam program i nadal nic.ratunku zaraz zwariuję.
izu

Napisano: 10 lip 2015, 11:26

izu pisze:Zrobiłam wszystko według waszych wskazówek. wpisałam wszystko co możliwe i dalej nie chce się utworzyć po pisze nieuzupełnione dane jednostki. Odświeżam parametry, wyłączqam i włączam program i nadal nic.ratunku zaraz zwariuję.
w użytkownikach też poprawiłaś ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 10 lip 2015, 11:40

tak. uzupełniłam w danych użytkownikach numer telefonu, bo nic więcej tam nie ma do wpisania.
izu

Strona 5 z 5    [ Posty: 47 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x