ZDO osoba przemeldowała się do innej gminy - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 11 cze 2014, 12:23

jeżeli syn pobierał Świadczenie pielęgnacyjne na ojca w innej gminie teraz przychodzi i chce składać wniosek na ZDO u mnie czy mogę przyjąć taki wniosek ?
yyyy

Napisano: 11 cze 2014, 12:33

tak, wy na dzień dzisiejszy jesteście organem właściwym.
zazi

Napisano: 11 cze 2014, 12:37

ja też przyjęłam taki wniosek
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 12 cze 2014, 10:20

to dlaczego ten P. Mazurkiewicz mówił że nie można przyjmowac takich wniosków on jakies bzdury czasami opowiada
ja:)

Napisano: 12 cze 2014, 10:28

ja:) pisze:to dlaczego ten P. Mazurkiewicz mówił że nie można przyjmowac takich wniosków on jakies bzdury czasami opowiada
on raczej zawsze plecie banialuki ... prawdę powie jak się pomyli ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 12 cze 2014, 10:36

z rolnikami tez namieszał
ja:)

Napisano: 12 cze 2014, 10:37

nic takiego nie mówił, wręcz przeciwnie, info o zdo wysyła ten organ, który płacił na dzień 30.06, wniosek o zdo przyjmuje ten organ, gdzie OBECNIE klient mieszka.
oleńka1

Napisano: 12 cze 2014, 11:08

byalam w poniedzialek na szkoleniu u p. bartka - i wyjatkowo zgadzal sie ze mna we wszystkich kwestiach:D powaznie - wszystko "sprzedawal" tak jak juz to sama sobie poukladalam:)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 12 cze 2014, 11:09

kb pisze:byalam w poniedzialek na szkoleniu u p. bartka - i wyjatkowo zgadzal sie ze mna we wszystkich kwestiach:D powaznie - wszystko "sprzedawal" tak jak juz to sama sobie poukladalam:)
ten sam szkolący a różne informacje ;)
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 12 cze 2014, 11:12

ewalu pisze:
kb pisze:byalam w poniedzialek na szkoleniu u p. bartka - i wyjatkowo zgadzal sie ze mna we wszystkich kwestiach:D powaznie - wszystko "sprzedawal" tak jak juz to sama sobie poukladalam:)
ten sam szkolący a różne informacje ;)
czasami tez i tak:) ale czesto jeden szkolacy, jedno szkolenie a dwie wersje wydarzen:D sa tacy co slysza co innego albo moze i slysza to samo tylko dla nich to co innego znaczy;-)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x