Zerknijcie... Do Anki W. i inni - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 28 sty 2014, 14:50

Potrzebuje pomocy. Mam wyznaczyć kuratora. Koleżanka którą zastępuje wysłała pisma do CPD, KRK oprócz tego jest informacja z Sądu Okręgowego dłużnik przebywa prawdopodobnie w USA. CPD podało adres pobytu stałego. Z tego co widzę w aktach to nie było wysłane żadne pismo na adres podany przez CPD, więc tak naprawdę nie wiemy czy owy dłużnik tam nie zamieszkuje. Jakie pismo mogłbym wysłać zeby to sprawdzić? czy mogę napisać pismo na policje?
~Grześ

Napisano: 28 sty 2014, 15:16

...
~Magda

Napisano: 28 sty 2014, 15:18

adres pobytu stałego w USA?? jeśli tak napisz pismom żeby podał w polsce osobe do odbioru korespondencji
~mała mi

Napisano: 28 sty 2014, 15:24

Nie CPD odpisało adres pobytu sałego w Polsce. Czy moge napisać wniosek na policję z prośbą o sprawdzenie czy dłużnik tam mieszka?
~Grześ

Napisano: 28 sty 2014, 15:38

ja nie pisze na policje , jeśli mieszka w twojej gminie to wezwij go na wywiad, jeśli nie jesteś OWD to wystąp o podjecie działań,. ze wskazaniem tego adresu
~mała mi

Napisano: 28 sty 2014, 15:58

Grześ a możesz podzielić się wrozami pism do CPD i KRK?
~Natalia

Napisano: 28 sty 2014, 16:09

są to gotowe wnioski dostepne na stronie ministerstwa www.ms.gov.pl
~Grześ

Napisano: 29 sty 2014, 9:01

Tak jak mała mi.
~Anka W.

Napisano: 29 sty 2014, 10:42

tylko czy moge skoro wierzycielka już pobiera fa od pazdzierbik? i czy fakt ten ze fundusz jest przyznany na podstawie informacji z sądu okregowego nie jest przeszkodą aby wystąpić z wnioskiem
~Grześ

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x