Zespół interdyscyplinarny

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~anula

Zespół interdyscyplinarny

Post autor: ~anula »

MAM PYTANIE DO PRZEWODNICZĄCYCH ZESPOŁÓW INTERDYSCYPLINARNYCH. NIE WIEM JAK POWINNO WYGLADAC PISMO KONCZACE DZIAŁANIA ZESPOŁU. NA SPOTKANIU GRUPY ROBOCZEJ STWIERZILISMY USTANIE PRZEMOCY I POSTANOWILISMY ZAMKNĄC SPRAWE. DOWIEDZIALAM SIE ZE O ZAMKNIECIU POWINNAM POINFORMOWAC WSZYSTKIE DZIALAJACE W TEJ SPRAWIE PLACÓWKI. NIE WIEM JEDNAK JAKIM PISMEM. CZY WYSŁAĆ DO WSZYSTKICH PROTOKÓŁ Z DZIAŁANIA GRUPY? PROSZE O PODPOWIEDZ
~Mariusz

Re: Zespół interdyscyplinarny

Post autor: ~Mariusz »

mam taki druk, napisz do mnie maila:
[email protected]
~Basia

Post autor: ~Basia »

Jeżeli można to ja też bym poprosiła podaję maila [email protected] Z góry pięknie dziękuję.
~eee

Post autor: ~eee »

jesli możma prosic [email protected]
~Lela

Post autor: ~Lela »

w związku z tym ze i w naszej jednostce wszystko sie zaczyna wiec b prosze o w/w druki [email protected]
~marta

Post autor: ~marta »

witam! poproszę również:) [email protected]
~mariusz

Post autor: ~mariusz »

witam ja też poproszę [email protected]
Z góry dziękuję :-)
~Iza

Post autor: ~Iza »

[email protected]
Jeżeli możecie mi przesłać druk zakończenia sprawy, albo chociaż przykładowy!Podałam adres poczty
~arek

Post autor: ~arek »

[email protected] również poproszę :)
~mariusz

Post autor: ~mariusz »

Witam
U nas też są początki zespołu interdyscyplinarnego, więc mógłbym też poprosić o druki ;-)
[email protected]
ODPOWIEDZ