Jak w systemie z ZETO Koszalin zrobić aby dłużników z zaliczki alimentacyjnej zgrać z funduszem alimentacyjnym żeby na koniec zgłosić ich wszystkich do BIG? Pomoże ktoś krok po kroku?
Pomoże ktoś Bardziej mi nawet chodzi o zaliczkę alimentacyjną gdzie w programie mam wejść i co zrobić żeby to potem wczytać w funduszu alimentacyjnym?
Proszę
Napisz co ty chcesz zrobić. Nie za bardzo rozumiem. Ty chcesz wpisać dłużników, którzy mają tylko zadłużenia z zaliczki i nigdy nie był za nich płacony fundusz do BIGów?
Weles , zobaczyłam że w ogóle nie mam zgłoszonych dłużników z zaliczki alimentacyjnej do BIGów ,tylko samych z funduszu alimentacyjnego i chciała bym ich zgłosić a nie wiem jak w systemie z Zeto to się robi.
Dalej nie rozumiem co ty chcesz zrobić. Czy ty chcesz wpisać dłużników z ZA, którzy nie byli dłużnikami w FA do BIGów, czy ty chcesz wpisać zadlużenie dłużników z tytułu zaliczki dłużnikom z FA?
wchodzisz w zaliczkę > dłużnicy> rozliczenie dłużników, zaznaczasz rozliczenie dłużników stan na dzień i ustawiasz na jaki dzień. W ten sposób utworzy się plik, który potem trzeba wczytać w FA.
wchodzisz w zaliczkę > dłużnicy> rozliczenie dłużników, zaznaczasz rozliczenie dłużników stan na dzień i ustawiasz na jaki dzień. W ten sposób utworzy się plik, który potem trzeba wczytać w FA.