Napisano: 08 kwie 2014, 14:15
1. Wątki zostaną w najbliższym czasie ułożone w bardziej czytelny układ, przypominający (o ile nie w 100% tożsamy) z tym ze starego forum.
2. "Powtórka z matematyki" potrzebna jest w celach obrony przed spambotami, które są zmorą forów i dotyczy tylko niezalogowanych uczestników. Z tego, co wiem, usuwanie spamu kosztowało redakcję sporo pracy na starym forum, więc chcieliśmy nieco ich odciążyć. Zalogowani użytkownicy nie muszą już niczego wpisywać.
3. Co do emotikonów - części osób podoba się ta opcja, natomiast widzę również, że części użytkowników jest jej przeciwna. Myślę, że w najbliższych dniach spróbujemy stworzyć krótką ankietę na forum albo na portalu, jeśli chodzi o funkcjonalności i wygląd forum, a następnie zastosujemy się do jej wyników (proszę mnie tutaj nie trzymać za słowo - jak pisałem ja jestem człowiekiem od spraw technicznych, ostateczne decyzje podejmuje redakcja OPS.PL).
4. Jeśli chodzi o szybsze przechodzenie do podstron forum - nie jestem pewien, co ma Pan na myśli - ścieżka dostępu wygląda tak samo, jak na starym forum: wybór działu -> wybór tematu -> poszczególne posty.