% zgodności
% zgodności
Kochani! Dlaczego w zbiorach za II kwartał ( robię dzisiaj III kwartal i takie coś mi sie pokazuje za II kwartał) wychodzi mi 109 % zgodności a kiedy robiłam zbiór centralny za II kwartał w lipcu 2014 miałam 93%!!!!!!!!!!!!!!
Re: % zgodności
Panie Tomku z Sygnity!! Pomocy!!Kochani! Dlaczego w zbiorach za II kwartał ( robię dzisiaj III kwartal i takie coś mi sie pokazuje za II kwartał) wychodzi mi 109 % zgodności a kiedy robiłam zbiór centralny za II kwartał w lipcu 2014 miałam 93%!!!!!!!!!!!!!!
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Ma na to wpływ kwota zrealizowanych świadczeń wyliczana przez Pomost oraz kwota wprowadzona ręcznie. Te kwoty powinny być dla poszczególnych okresów takie same - to znaczy kwoty za pierwszy kwartał powinny być identyczne w zbiorach za I za II i za III kwartał, analogicznie kwoty za drugi kwartał powinny być identyczne w zbiorze za II kwartał i za III kwartał wtedy będzie dobrze,
Tomek
Ale mi się nic nie zgadza!! Co można poprawić i w którym miejscu. Czy jest możliwe,że koleżanka ktora rozlicza faktury z dozywiania i rozliczyla je w lipcu - stąd ta niezgodność? Cyba nie przejdzie ta zgodność % powyżej 100!
-
- Starszy inspektor
- Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
- Kontakt:
Zgodność przechodzi w zakresie od 90 do 110 procent.
W razie wątpliwości proszę się zgłosić na serwis to sprawdzimy dokładnie co jest przyczyną.
pozdrawiam
W razie wątpliwości proszę się zgłosić na serwis to sprawdzimy dokładnie co jest przyczyną.
pozdrawiam
Tomek
Oprócz % zgodności - Oprogramowanie przeczytaj również:
Amazis i windykacja świadczenia
Jak dodać członka rodziny w Pomost!
odsetki w Sygnity
Pisma wszelakie
przypomnienie o aktualizacji wywiadu
Pomost
czy w Pomoście STD można wygenerować listę wypłat wynagrodze
Brak synchronizacjii czasu
Empatia - czy już się bać ?