Diana pisze:Pobrałam weryfikację o zgonach i zmarł jeden pobierający Zasiłek Pielęgnacyjny. Nie ma rodziny. Czy na tę okoliczność wydaję jakąś decyzję do akt sprawy? Pracuję na Sygnity, upraszam się o podpowiedź "co przeklikać"
Ppudel12 pisze:Diana pisze:Pobrałam weryfikację o zgonach i zmarł jeden pobierający Zasiłek Pielęgnacyjny. Nie ma rodziny. Czy na tę okoliczność wydaję jakąś decyzję do akt sprawy? Pracuję na Sygnity, upraszam się o podpowiedź "co przeklikać"
Robisz o zatrzymaniu świadczeń i zgonie petenta. W systemie zatrzymujesz, ja nie mam sygnity ale wchodzę w świadczenia i zmieniam na ostatni dzień miesiąca - jeśli w czerwcu jeszcze nie wypłaciłaś to na dzień 31-05 chyba w każdym programie jest podobnie. Nie wydajesz żadnej decyzji bo nie ma już komu jej wysłać.
Ppudel12 pisze: ↑22 cze 2023, 13:02Robisz notatkę do akt* - uciekło miDiana pisze:Pobrałam weryfikację o zgonach i zmarł jeden pobierający Zasiłek Pielęgnacyjny. Nie ma rodziny. Czy na tę okoliczność wydaję jakąś decyzję do akt sprawy? Pracuję na Sygnity, upraszam się o podpowiedź "co przeklikać"
Robisz o zatrzymaniu świadczeń i zgonie petenta. W systemie zatrzymujesz, ja nie mam sygnity ale wchodzę w świadczenia i zmieniam na ostatni dzień miesiąca - jeśli w czerwcu jeszcze nie wypłaciłaś to na dzień 31-05 chyba w każdym programie jest podobnie. Nie wydajesz żadnej decyzji bo nie ma już komu jej wysłać.