mam pytanie

nie znasz kosztów za wodę to skąd masz pewność , że bedzie odmowaOgólnie z moich wyliczeń wyjdzie i tak odmowa.
art. 7 ust. 13 u.d.m.szpila pisze: ↑13 cze 2023, 14:29Witajcie,
mam pytaniePan złożył wniosek z błędną fakturą za wode. Ogólnie z moich wyliczeń wyjdzie i tak odmowa. Poradźcie co zrobić, jeśli telefonicznie się z Panem nie dogadam, aby doniósł poprawną fakturę (jestem pewna, że tak będzie) czy pisać o uzupełnienie braków formalnych? Czy brak potwierdzenia wydatków nie jest brakiem formalnym? ( brak również kwoty wydatków na wniosku). Czy po prostu napisać odmowe z uwagi na zbyt wysoki dochód w stosunku do niskich wydatków? Pomóżcie proszę
![]()
Patrząc po FV za wodę, którą Pan mi złożył z wnioskiem i widząc jakie ma zużycie mogę się domyślać w sumie tylko...ale mogę doznać szoku jak doniesie FV na kwotę 1500brodafix pisze: ↑15 cze 2023, 10:03moim zdaniem należy uzupełnić materiał dowodowy ponieważ bez tego nie jesteś w stanie w sposób prawidłowy i rzetelny wyliczyć kwoty dodatku
nie znasz kosztów za wodę to skąd masz pewność , że bedzie odmowaOgólnie z moich wyliczeń wyjdzie i tak odmowa.
a jak rach. za wodę będzie na 1500 zł ?![]()
przerysowałem sytuacjęPatrząc po FV za wodę, którą Pan mi złożył z wnioskiem i widząc jakie ma zużycie mogę się domyślać w sumie tylko...ale mogę doznać szoku jak doniesie FV na kwotę 1500:D:D