źle policzony dochód - wyr. od IV 2016? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 07 mar 2017, 11:39

j.w. teraz wyszło przy sprawdzaniu czy można wyrównać?
zuzanka

Napisano: 07 mar 2017, 11:56

to był błąd pracownika przy wyliczaniu - czy teraz można to wyrównać od początku czy też zachęcić do złożenia nowego wniosku?
zuzanka

Napisano: 07 mar 2017, 12:00

zachęcić do złożenia nowego wniosku? Żartujesz?! A co z tymi miesiącami od kwietnia?
Gość

Napisano: 07 mar 2017, 12:14

nie nie żartuję bo to nie temat do żartów - też pracownik ma wyrzuty ale nie było to celowe - przy nawale kwietniowym zdarzyło się - teraz tylko pytam czy jest możliwość wyrównania???
zuzanka

Napisano: 07 mar 2017, 12:19

Ciekawe, Zuzanko, czy Ty byś chciała, żeby Tobie przepadło tyle pieniędzy z czyjejś winy? Z pewnością byłabyś tak wspaniałomyślna...
~Ewa

Napisano: 07 mar 2017, 12:34

szkoda, że z takimi reakcjami spotykam się oczywiście że szkoda tych pieniędzy i tak jak już pisałam nie było to celowe i nie wierzę, że nikomu błąd się nie przydarzył - a chciałam szukać pomocy jak to można to naprawić ale widzę , że niestety nikt nie jest w stanie mi pomóc!!!
Gość

Napisano: 07 mar 2017, 12:41

No i po co się unosisz? Wszystkich chyba wzburzyło to, że sugerowałaś, by pani teraz złożyła wniosek a wtedy przepadłyby jej pieniądze od kwietnia... Przeszukaj forum, już ładnych parę razy był podobny wątek poruszany
Gość

Napisano: 07 mar 2017, 12:50

do SKO o unieważnienie decyzji, a teraz niech złoży nowy wniosek, żebyś mogła przyznać na bieżąco. A później spłacisz zaległości.
Gość

Napisano: 07 mar 2017, 12:54

ale przecież SKO unieważni całą decyzję a nie tylko do marca i będzie przyznane na cały okres, do końca września
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x