Źle przyznaje świadczenie wychowawcze
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Źle przyznaje świadczenie wychowawcze
Mam taką sytuację. Mianowicie wniosek złożyła matka dziecka na nowy okres, ojciec pobiera św. wych. do końca września 2019 r. w innej gminie. Problem jest taki, iż Sygnity wyrównuje mi od lipca na dane dziecko, traktując je jako nowe na które dotychczas nie było przyznane w systemie. Czy jest jakaś możliwość modyfikacji planu wypłat? miał ktoś podobny przypadek.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Świadczenia wychowawcze
- Kontakt:
Re: Źle przyznaje świadczenie wychowawcze
Jest możliwość modyfikacji planu wypłat jak masz utworzoną decyzję w zakładce świadczenia masz w pozycji dane przyznanego świadczenia i okres np od 01.07.2019, zaznacz to świadczenie którego plan wypłat chcesz modyfikować ( jeżeli masz więcej przyznanych świadczeń niż na jedno dziecko) Modyfikuj, okres obowiązywania zmień z od 01.07.2019 na 01.10.2019 i akceptuj.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: OPS
- Kontakt:
Nie powinien ojciec przenieść świadczeń z innej gminy do tej w której matka pobiera? Przecież skoro składają u Was to oznacza że się przeprowadzili.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Czy wydaliście decyzję odmowną matce za okres 01.07-30.09????św-pomoc pisze:Mam taką sytuację. Mianowicie wniosek złożyła matka dziecka na nowy okres, ojciec pobiera św. wych. do końca września 2019 r. w innej gminie. Problem jest taki, iż Sygnity wyrównuje mi od lipca na dane dziecko, traktując je jako nowe na które dotychczas nie było przyznane w systemie. Czy jest jakaś możliwość modyfikacji planu wypłat? miał ktoś podobny przypadek.
-
- Referent
- Zajmuję się: ŚW/FA
- Kontakt:
w oknie wniosku, w dziecku na dole masz zakładkę "świadczenie wychowawcze" i tam się wpisuje do kiecy było pobierane świadczenie i program powinien przyznać od 01.10
Oprócz Źle przyznaje świadczenie wychowawcze - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
żołnierz na misji a koordynacja
pierwsze dziecko kończy lata 30.07.2019r
Jak usunąć osobę we wniosku Sygnity
Cudzoziemiec - brak weryfikacji
Obywatel Ukrainy czy można przyznać świadczenia
pomocy dzieci w osrodku a wniosek o 500+ w gops
Nowy wniosek na dziecko które ma przynane już świadczenie
Pani wniosła oświadczenie o wycofanie wniosku
Tajlandia czy mieliście taki przypadek
źle wydana informacja, inny organ właściwy
jak usunać decyzję w SYGNITY?
Sprostowanie błędu pisarskiego
Zostawić bez rozpatrzenia do końca okresu zas. ?
jednorazowe sprawozdania z SW - SYGNITY
czy na " kartę polaka " przysługują świadczenia
Powrót z młodzieżowego ośrodka wychowawczego.