złotówka za złotówkę - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 26 sty 2016, 10:32

Witam, pomozcie mi prosze, musze robic dzis listy wyplat i nie wiem co zrobic w tej sytuacji:
Mam rodzine , ktorej przekracza dochod na osobe i łapią sie na zlotowke za zlotowke, ale komputer mi przyznaje na styczen o 3 zł mniej niz mi wyszlo, a w lipcu i sierpniu w ogole mniej bo pomniejsza o czesc ktora chyba nalezy sie na zamieszkanie w internacie. Na szkoleniu pan mowil ze co miesiac przysluguje taka sama kwota bo nie mozna rozdzielic z jakiego tytulu ile jest pieniedzy, a komputer mi to rozbija po kilka zlotych na kazde dziecko i na dodatki tez rozbija po kilka zlotych i w lipcu i sierpniu w ogole malo daje. Co robic?? Pomozce prosze :) Dziekuje
arbuzek

Napisano: 26 sty 2016, 10:41

Pomozcie prosze help help
arbuzek

Napisano: 26 sty 2016, 10:43

albo ręcznie modyfikujesz plan wypłat wg swoich obliczeń albo puszczasz tak jak jest, nie ma innej opcji
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 26 sty 2016, 10:46

A tak w ogole Wam tez tak przyznaje ze w lipcu i sierpniu pomniejsza kwote czy powinno byc tyle samo co miesiac bo mnie to zastanawia gdyz na szkoleniu mowili ze co miesiac ma byc tyle samo ? Jak Wy robicie?
arbuzek

Napisano: 26 sty 2016, 10:53

osobiście uważam, że kwota miesięczna winna zależeć od wysokości świadczeń należnych za dany miesiąc. Tak podpowiada mi logika. Przepis niekoniecznie ;)
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x