zmiana

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
bombel

zmiana

Post autor: bombel »

muszę zmienić decyzję, chodzi o okres do kiedy będzie świadczenie wypłacane.decyzję robię ręcznie czy w systemie bo już chyba namieszałem jak diabli.
bombel

Re: zmiana

nikt, mi nie pomoże?Proszę jestem tylko z doskoku z FA i nie umię nadążyć z wszystkim.Proszę pomocy.
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kb »

ale o co wlasciwie chodzi? wydales zla decyzje? czy tylko cos w systemie namieszales ?
bombel

Zaszły zmiany,rodzice dzieci donieśli orzeczenie i muszę przedłużyć okres wypłaty do końca okresu zasiłkowego
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

aaa no to ok, rzeczywiscie robisz decyzje zmieniajaca, decyzja na korzysc strony nie wymaga jej zgody,wiec mozesz ja zmienic nawet bez zgody;-) wydajesz decyzje zmieniajaca w systemie
bombel

No tak,ale czy robię decyzję ręcznie?Nie Ogarniam tego normalnie dostaję do głowy.
Awatar użytkownika
kb
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

ja w ogole nie wiem co to znaczy robic decyzje recznie :) decyzje trzeba zrobic popzrez program,zeby program widzial zmiane...nie wiem na jakim programie pracujesz, kazdy w jakis sposob to ogarnia,ale kazdy inaczej...jesli chodzi ci o to,ze recznie cos w tresci dop0asowujesz w tej decyzji, ktora wypluje ci przy zmianie program - to owszem, jesli szablon nie obejmuje takiej sytuacji to sobie decyzje dopasujesz zmieniajac w jej tresci to co trzeba...ale program musi widziec,ze swiadczenie jest przyzbnane na dluzej niz bylo wczesniej
ODPOWIEDZ