zmiana
Re: zmiana
nikt, mi nie pomoże?Proszę jestem tylko z doskoku z FA i nie umię nadążyć z wszystkim.Proszę pomocy.
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ale o co wlasciwie chodzi? wydales zla decyzje? czy tylko cos w systemie namieszales ?
Zaszły zmiany,rodzice dzieci donieśli orzeczenie i muszę przedłużyć okres wypłaty do końca okresu zasiłkowego
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
aaa no to ok, rzeczywiscie robisz decyzje zmieniajaca, decyzja na korzysc strony nie wymaga jej zgody,wiec mozesz ja zmienic nawet bez zgody;-) wydajesz decyzje zmieniajaca w systemie
No tak,ale czy robię decyzję ręcznie?Nie Ogarniam tego normalnie dostaję do głowy.
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja w ogole nie wiem co to znaczy robic decyzje recznie
decyzje trzeba zrobic popzrez program,zeby program widzial zmiane...nie wiem na jakim programie pracujesz, kazdy w jakis sposob to ogarnia,ale kazdy inaczej...jesli chodzi ci o to,ze recznie cos w tresci dop0asowujesz w tej decyzji, ktora wypluje ci przy zmianie program - to owszem, jesli szablon nie obejmuje takiej sytuacji to sobie decyzje dopasujesz zmieniajac w jej tresci to co trzeba...ale program musi widziec,ze swiadczenie jest przyzbnane na dluzej niz bylo wczesniej

Oprócz zmiana - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
DECYZJA ODMAWIAJĄCA Z POWODU ZBIEGU UPRAWNIEŃ
Odebranie dodatku za 500+
ha przeliczeniowe
proste pytanie
alimenty
ile numerów rachunków bankowych do wnioksu?
ugoda pozasądowa
Empatia
ojciec uznał dziecko- czy zmieniać decyzję?
umowa na czas określony i nieokreślony
Czy program dobrze daje świadczenie? Sygnity
decyzja rops
koordynacja
częściowe uchylenie
alimenty z funduszu
POMOCY