Zmiana oprogramowania - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 07 lip 2025, 9:04

Hej,
mam pytanie- czy są tu osoby które przeszły z programu Nemezis na Signity? Jak wrażenia? Czy są to zmiany na plus? Dużo było zabawy z przerzucaniem danych?
Pracuje na Nemezis i już brakuje mi cierpliwości do tego ustrojstwa i tak się zastanawiam czy nie pora zmiany oprogramowania.
Kasia363
Praktykant
Od: 05 lut 2025, 9:55
Zajmuję się: FA/dodatki

Napisano: 07 lip 2025, 15:27

Nie pracowałam na nemezis, pracuje na sygnity - według mnie jest ok, raczej wszystko czytelnie i łatwo - a jestem atechniczna :?
Wik7.
Referent
Od: 07 sty 2025, 15:56
Zajmuję się: FA

Napisano: 08 lip 2025, 13:20

Również planuję przejść na sygnity z nemezis. Mam porównanie( pracuję na świadczeniach rodzinnych w sygnity) i niestety Nemezis jest mało czytelny jak dla mnie
KaliAli
Praktykant
Od: 24 mar 2025, 14:05
Zajmuję się: Fundusz, rodzinne, mieszkaniówki, bony, dodatki- niekluczowy pracownik

Napisano: 10 lip 2025, 11:33

Właśnie w tym jest problem w Nemezis- wygląda jak archaiczny program stworzony sto lat temu a w ogóle nie jest intuicyjny w przeciwieństwie np. do Top Team na których mamy świadczenia rodzinne. Ustrojstwo przepuszcza błędy gdzie ja osoba ucząca się praktycznie sama tego programu robiłam nieświadomie. Na chwilę obecną czekam na informatyka żeby przedyskutować temat i zebrać argumenty do przekonania szefostwa. Chyba nie bez powodu coraz mniej osób pracuje na tym programie.
Kasia363
Praktykant
Od: 05 lut 2025, 9:55
Zajmuję się: FA/dodatki

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x