I jeszcze trzeba te procenty na 80% i 20%. Pytanie, czy będą teraz 3 transze, czy całość dostaniemy jednak w 2 transzy? Ech, nie chce mi się nawet myśleć, co dalej...pcprkolb pisze:a teraz w ramach nudy weźmiesz wszystkie wnioski, podzielisz na rodzaj szkoły i na rok nauki, policzysz komu 25%, 50%, 75%, 100% i sobie podzielisz pieniądze :] Brawo PFRON!!!PCPR1 pisze:I jak dzielić kasę z II transzy?
Przecież do tej pory brałam wszystkie wnioski, otrzymaną kasę i dzieliłam, a teraz?
zmiany w kierunkach AS
Re: zmiany w kierunkach AS
- wolfnash
- Referent
- Zajmuję się: Rehabilitacja społeczna, WTZ, AS i wszytko co dorzucą w tym zakresie.
- Kontakt:
To tzw. system motywacyjny PFRON. Na nas nie działa....

- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
Mam nadzieje, że kasę na modul II dostaniemy w jednej transzy a my wyplacamyw dwóch
Wszystkie wnioski mieliśmy już przygotowane do wypłat, łącznie z umowami czekającymi na podpisy. Czuję w eterze konsekwencje 500+.
Płakać mi się chce...
Płakać mi się chce...
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
mi teżeskael pisze:Wszystkie wnioski mieliśmy już przygotowane do wypłat, łącznie z umowami czekającymi na podpisy. Czuję w eterze konsekwencje 500+.
Płakać mi się chce...
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
Jak mam teraz potraktowac studenta 1 roku studiów mgr? Wydaje mi się że do procent
75

25%MIŚKA pisze:Jak mam teraz potraktowac studenta 1 roku studiów mgr? Wydaje mi się że do procent75
1 rok - 25%
A powiedzcie, czy te procenty dotyczą tego dodatku 1000 zł?
Zwiększenie np "na dojazdy" zostają bez zmian?
A powiedzcie, czy te procenty dotyczą tego dodatku 1000 zł?
Zwiększenie np "na dojazdy" zostają bez zmian?
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
do 50% maksymalnej kwoty dodatku – w przypadku pobierania nauki na kolejnym, drugim roku edukacji w ramach wszystkich form edukacji na poziomie wyższym (szkoła policealna, kolegium, studia wyższe), a w przypadku studiów II stopnia – do 75% maksymalnej kwoty dodatku,
a jak mam liczyć studenta 2 roku mgr? Czy 2 część tego zapisu nie odnosi sie do wspomnianego przeze mnie pytania
a jak mam liczyć studenta 2 roku mgr? Czy 2 część tego zapisu nie odnosi sie do wspomnianego przeze mnie pytania
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
Dlaczego tylko w tym punkcie wspomieli o studentach studiów II stopnia? Czy wszystkich studentów II stopnia mamy liczyć jako 75% maksymalnej kwoty dodatku czy tylko tych co są na drugim roku?MIŚKA pisze:do 50% maksymalnej kwoty dodatku – w przypadku pobierania nauki na kolejnym, drugim roku edukacji w ramach wszystkich form edukacji na poziomie wyższym (szkoła policealna, kolegium, studia wyższe), a w przypadku studiów II stopnia – do 75% maksymalnej kwoty dodatku,
Oprócz zmiany w kierunkach AS - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
Moduł I - dojazd ekspert PFRON
As
Moduł II- proszę o pomoc
ewaluacja
B1
AS - proszę o pomoc!!!!
2 kierunki studiów
Aktywny samorząd - nowe kierunki!!
Moduł II Kontrola
AS powtarzanie semestru
As- baza