zmiany w kierunkach AS
Re: zmiany w kierunkach AS
Nie, tylko dodatki. Chyba, że dostaniemy jeszcze mniej kasy i nie starczy nawet na te 80% czesnego.
A czy ktoś już wie, jak będą wpływały do nas pieniądze? Czy teraz tylko na 80% czesnego, a na dodatki i 20% czesnego dopiero w następnym roku?
Już dawno nie miałam takiego kryzysu zawodowego!!! Nie mam pojęcia, jak mam to robić i najgorsze, że nawet nie mam z kim u siebie w pracy obgadać sprawy (cały AS jest na mojej głowie). No i chyba wczoraj uświadomiłam sobie, że do tej pory źle wypłacałam Obszar D (brałam pod uwagę WSZYSTKIE koszty związane z pobytem dziecka w przedszkolu, więc fundusz rady rodziców, komitet itd)

Już dawno nie miałam takiego kryzysu zawodowego!!! Nie mam pojęcia, jak mam to robić i najgorsze, że nawet nie mam z kim u siebie w pracy obgadać sprawy (cały AS jest na mojej głowie). No i chyba wczoraj uświadomiłam sobie, że do tej pory źle wypłacałam Obszar D (brałam pod uwagę WSZYSTKIE koszty związane z pobytem dziecka w przedszkolu, więc fundusz rady rodziców, komitet itd)

Nie przejmuj się, u mnie też tyle niedociągnięć jest, że hoho, aż truchleję na myśl o kontroli z PFRON.
w razie czego wezwiesz osobę do zwrotu środków, jest trochę lat na to, albo ukryjesz obszar D przed kontrolującymi
w razie czego wezwiesz osobę do zwrotu środków, jest trochę lat na to, albo ukryjesz obszar D przed kontrolującymi

Dzięki za wsparciemiś 11 pisze:Nie przejmuj się, u mnie też tyle niedociągnięć jest, że hoho, aż truchleję na myśl o kontroli z PFRON.

podaj adres e'mail wyśle Ci to wyjaśnienie które ja mam odnośnie kosztów za pobyt dziecka w przedszkolu jeszcze z 2012 roku ale ja się tego trzymamPCPR1 pisze:Dzięki za wsparciemiś 11 pisze:Nie przejmuj się, u mnie też tyle niedociągnięć jest, że hoho, aż truchleję na myśl o kontroli z PFRON.
w razie czego wezwiesz osobę do zwrotu środków, jest trochę lat na to, albo ukryjesz obszar D przed kontrolującymiAle wiesz, jak będzie ktoś musiał zwracać kasę, bo "urzędnica, która nic nie robi,tylko pije kawę" pomyliła się, to wiadomo, że nikt nie pomyśli, jak się pracuje przy As-ie (wielka niewiadoma), tylko konsekwencje wszelkie spadną na mnie. Ojooojooo... czarnowidztwo włączyło mi się! Chyba naprawdę mam wypalenie!
podaj adres e'mail wyśle Ci to wyjaśnienie które ja mam odnośnie kosztów za pobyt dziecka w przedszkolu jeszcze z 2012 roku ale ja się tego trzymam[/quote]
Czyli jest szansa na uratowanie mnie?
Z góry bardzo dziękuję
mateusz.sk74@gmail.com
Czyli jest szansa na uratowanie mnie?

mateusz.sk74@gmail.com
Oprócz zmiany w kierunkach AS - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
Moduł I - dojazd ekspert PFRON
As
Moduł II- proszę o pomoc
ewaluacja
B1
AS - proszę o pomoc!!!!