zmiany w ustawie św. pielęgnacyjne - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 11 lut 2014, 16:47

3 lata temu to przewidziałem proszę poczytać moje posty :) a z rolnikami którzy maja prawa nabyte przyznane z przed ustawy grudniowej 2012r. są aktualne!!!! Jednak uważam ze rolnikom się nie należny żądne świadczenie czy to będzie S.P czy S.Z.O Prawa nabyte powinny być honorowane !!!!!!
~konik z podlasia

Napisano: 11 lut 2014, 17:03

no proszę i chabeta z podlasia zabiera głos WON CHABETO na drzewo.
~....

Napisano: 11 lut 2014, 17:05

kropek masz rację.
~ewelina

Napisano: 11 lut 2014, 17:08

hej ty z podlasia BERECIE spadaj na drzewoooooooooooooooooo.
~kaki

Napisano: 11 lut 2014, 17:09

no właśnie. U mnie z początkiem lipca 2 osoby złożyły na SZO i dostały odmowy-SKO utrzymało w mocy. Rozumiem, ze im również będę musiał zrobić wyrównania( jak spełnią warunki) i wypłącić za okres od lipca do np marca b.r.

Zresztą jeden przypadek jest taki, ze pan W od października 2013 przebywa w zakładzie karnym. Jego żona na ten czas umieszczona w hospicjum (pajac wcale się nią nie zajmował, tylko brał kase bo SKO przyznało) czyli rozumuję, ze jemu wyrównać lipiec, sierpień, wrzesień
~sajgon

Napisano: 11 lut 2014, 17:15

~konik z podlasia - trzy lata temu już przewidziałeś - no, no ale z Ciebie wróżbita a technika Twoja to alektromancja a ojciec Twój Kalchas
~Kati

Napisano: 12 lut 2014, 14:29

Tak 3 lata temu przewidział wprowadzenie SZO, odebranie prawa do śp i jeszcze wyrok trybunału - Nostradamus się chowa. ;)
~Iks

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x