ZNASZ ELMERA ???? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 22 sty 2016, 14:32

tak sie zastanwiałam czy najblizsze osoby z otoczenia elmera wiedza ze to on jest tym samym na forum ????
xxyz

Napisano: 22 sty 2016, 14:37

ciekawość to pierwszy stopień do piekła ;) :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 22 sty 2016, 14:38

"tak sie zastanwiałam czy najblizsze osoby z otoczenia elmera wiedza ze to on jest tym samym na forum ????"

Nie sądzę. Gdyby jego żona wiedziała, ile ma fanek na tym forum pewnie zrobiłaby mu niezłą awanturę.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 22 sty 2016, 14:38

xxyz pisze:tak sie zastanwiałam czy najblizsze osoby z otoczenia elmera wiedza ze to on jest tym samym na forum ????
najblizsze osoby ???tzn ile 2?????? :P
mokka23

Napisano: 22 sty 2016, 14:44

nie mam najbliższych osób. Wszyscy się mnie boją i nikt mnie nie lubi. W realu jestem jeszcze bardziej wredniejszy niż w rzeczywistości a ludek to przy mnie przystojniak
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 22 sty 2016, 14:51

czemu czepiacie się Elmera? Wcale nie widzę nic złego w jego zachowaniu. Jest jednym lepszych na ty forum. Często odnosi się do artykułów. Nawet jak wpadnę na jakiś głupi pomysł przy realizacji świadczeń to On zaraz podpowie jaki artykuł przeczytać, żeby wrócić do realu. Pozdrowienia
Iza 999

Napisano: 22 sty 2016, 14:53

Elmer witaj w klubie. koleżanka mi powiedziała, że ludzie mnie sie boją, walę prawdę, nie jestem lizus, pozdrawiam
vvvvvvvvvvvvv

Napisano: 22 sty 2016, 14:55

Ołłłłłłł Homi?????????
KasiaT

Napisano: 22 sty 2016, 14:55

widzisz jest cieńka granica między weredykiem a zwykłym chamem.
Ja ją przeważnie przekraczam - za dużo w dzieciństwie Monty Pythona się naoglądałem i mam spaczone poczucie humoru
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 23 sty 2016, 10:24

Monty Python jest spoko .... czasami :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x