"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
nie mam najbliższych osób. Wszyscy się mnie boją i nikt mnie nie lubi. W realu jestem jeszcze bardziej wredniejszy niż w rzeczywistości a ludek to przy mnie przystojniak
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
czemu czepiacie się Elmera? Wcale nie widzę nic złego w jego zachowaniu. Jest jednym lepszych na ty forum. Często odnosi się do artykułów. Nawet jak wpadnę na jakiś głupi pomysł przy realizacji świadczeń to On zaraz podpowie jaki artykuł przeczytać, żeby wrócić do realu. Pozdrowienia
widzisz jest cieńka granica między weredykiem a zwykłym chamem.
Ja ją przeważnie przekraczam - za dużo w dzieciństwie Monty Pythona się naoglądałem i mam spaczone poczucie humoru
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes