żonaty facet - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 28 gru 2016, 9:10

zrobił pannie dziecko Mieszkają razem . Czy kobitka ma prawo do zasiłku rodz, świadczenia rodzicielskiego,jednorazówki Prosze mi pomóc Wczoraj już pytalam o to Ale nie bardzo się znam na tym forum i nie moge dzisiaj znaleźć odpowiedzi Bardzo prosze o podpowiedź
BOBOL

Napisano: 28 gru 2016, 9:22

Chcę przyznać świadczenie rodzicielskie i jednorazowke świadczenia rodzinne nie Prosze !!!!!!! Dobrze zrobię ?????
BOBOL

Napisano: 28 gru 2016, 9:37

LUDZIE !!!!! nikt mi nie pomoże??????????
BOBOL

Napisano: 28 gru 2016, 9:49

Jak mam prosić Dzisiaj musze zrobić te decyzje Pani ktora mieszka z żonatym mężczyzną urodzila jego dziecko ,złożyla wnioski o : , świadczenia rodzinne i jednorazową zapomogę Błagam ...Co moge wypłacić ????świadczenie rodzicielskie
BOBOL

Napisano: 28 gru 2016, 10:00

jak wpisze w składzie rodziny ojca dziecka to jak najbardziej należy się ZR ( jak spełnią kryterium) ... jednorazowa i rodzicielskie może być i bez ojca
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 28 gru 2016, 10:02

ustal skład rodziny i żądaj odpowiednich dokumentów
w czym problem?
jeśli mieszkają razem i wychowują dziecko razem w składzie rodziny ona, on i dziecko
sytuacja dochodowa jej i jego
anabelka

Napisano: 28 gru 2016, 10:24

anabelko kochana Dziękuję Wszystko gra ...ale nie pasuje mi do świadczeń rodzinnych...mam wahania ... PROSZE MOZE JESZCZE KTOŚ
BOBOL

Napisano: 28 gru 2016, 10:45

Bardzo bardzo WAM dziewczyny dziekuję Pozdrawiam Szczęśliwego Nowego Roku
BOBOL

Napisano: 28 gru 2016, 13:02

mi pasuje
gdyby on wnioskował o świadczenia ścigałabym jego żonę, ale skoro ona wnioskuje to jego żona mnie nie interesuje
my tak robimy od zawsze i jeszcze nigdy nie było z tym problemu
zwłaszcza, że we wniosku nie ma miejsca na wpisanie jego stanu cywilnego ;)
anabelka

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem