Pani Beata złożyła wniosek o ustalenie prawa do zasiłku rodzinnego na syna który przebywa w instytucji zapewniającej całodobowe utrzymanie mianowicie w Młodzieżowym Ośrodku Wychowawczym, do wniosku dołączyła zwolnienie lekarskie w okresie od 09.02.2014 do 07.03.2014 syna oraz oświadczenie w którym oświadczyła że syn przebywa w domu rodzinnym od 24 stycznia 2014 a od 9 lutego przebywa na zwolnieniu lekarskim. W obecnej sytuacji należy przyznać zasiłek rodzinny ? ?
do ~`mer jeśli Pani/Pana obecność na forum dyskusyjnym polega tylko i wyłącznie na krytykowaniu cudzej wypowiedzi to chyba nie najodpowiedniejsze miejsce dla Pani/Pana....
jeśli nie chce się odpowiadać to się po prostu nie odpowiada a nie krytykuje wypowiedź i zapytanie drugiej osoby!
co do mojego nicku to ma być właśnie ,,Świerzynka\'\' a nie ,,Świeżynka\'\' wydaje mi się że to akurat jaki posiadam nick to moja osobista sprawa, ja Pańskiego nicku `mer nie komentuje więc proszę mojego też nie krytykować.
heheheh gadanie Świerzynka hahahaha nie znasz ortografii i teraz ściemniasz.....mer ma rację.....kogo czasami w tych świadczeniach zatrudniają potem my klienci mamy problemy
Swierzynka ma racje jeśli ktoś nie ma odpowiednich kompetencji do udzielenia konkretnej odpowiedzi to po prostu niech milczą a nie komentują problemy innych, a wy klienci to zawsze macie problemy z ortografią widocznie też.