zwrot karty - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 11 gru 2014, 14:48

Jeżeli osoba zwróciła mi wszystkie karty bo zmieniła miejsce zamieszkania to w programie mam je anulować??
pil

Napisano: 11 gru 2014, 14:55

zmiana miejsca zamieszkania nie powoduje konieczności oddania karty. Przecież KDR obowiazuje w całej Polsce
ira

Napisano: 11 gru 2014, 15:04

Ale przecież są inne kody terytorialne i jedna gmina może oprócz ogólnopolskiej karty mieć również swoją lokalną a inna gmina już nie i co wtedy?? A przecież kartę przyznaje wójt,... właściwy ze względu na miejsce zamieszkania. Więc nie do końca jestem pewna czy masz racje "ira"
asia111

Napisano: 12 gru 2014, 8:46

jestem za asia111 i ciekawa jestem co wtedy, bo ja też mam takie rodziny co z gminy wyprowadziły się do miasta i co z tymi kartami wydanymi przez nas? choć w sumie to tak jak ktoś pisał tu, kdr jest ogólnopolska... hym, nie wiem jak to załatwić... z chęcią poczekam jak ktoś się jeszcze wypowie.
jaaaa

Napisano: 12 gru 2014, 10:26

Mi taka osoba oddała karty, sporządziłam potwierdzenie zwrotu kart wraz z datą zwrotu i osoba ta złożyła wniosek na nowo w innej Gminie ale powiem szczerze, że w programie też nie anulowałam tych kart a chyba powinno się anulować.
aaaa

Napisano: 12 gru 2014, 11:00

dzwoniłam, dowiadywałam się. powiedzieli, że tych kart się nie anuluje, bo to są ogólnokrajowe, więc nie ma tu rejonizacji.
jaaaa

Napisano: 15 gru 2014, 15:35

No pewnie, że sie nie oddaje, karta wazna jest z dokumentem tożsamości lub legitymacja wiec na tej podstawie mozna sprawdzic jezeli jest wykorzystywana równeiz w programie lokalnym
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x