WUP zwróci Ci na konto projektu oddanąw 2013 r kwotę z § 9
Gmina odda Ci na rachunek projektu środki z § 7 jeśli zwracałęs do Gminy
Krok 2
Skarbnik zwiększa w 2014 roku plan wydatków o kwotę niewykorzystanych środków w 2013 r.
i w 2014 możesz ja wydać ja nie wydam na pewno więc zwrócę ją razem z niewykorzystanymi w 2014 do WUP
Proszę napiszcie jak księgujecie wydatki w 2014r.? Na koncie zostały mi tylko te z § 7 więc dokonuję płatności z konta projektu i po otrzymaniu § 9 zrobię przeksięgowania. Czy robię to dobrze??
jeszcze raz zadaję pytanie czy zmieniacie wniosek o dofinansowanie jeżeli kwoty w wniosku są dwuletnie?Moja opiekunka twierdzi,że nie trzeba .Jak u Was jest?Czy jest prawidłowo,że powiększę plan wydatków na sesj o kwotę zwrotu z 2013r a wnosek zostanie ten sam i kwota 2014r zostanie niezmieniona. chociaż kwota na 2 lata niezmieni się?
jak rozksięgować mam w projekcie parcownika na zasiłku chorobowym płatnym z zus pracowniczych składek od zakładu nie starcza na ten zasiłek żeby potrącić więc jak mam rozksięgować koszty gmina rozlicz a całośc więc sobie potrąca przy przelewie bo wszystko idzie jedną deklaracją a co z moimi kosztami