podanie o podwyżkę
Re: podanie o podwyżkę
Do śmiesznego microba: Nie bede z Toba konwersować, poniewaz egzystujesz w brodziku intelektualnym, ktory koliduje z moimi imperatywami, a poza tym nie rozumiesz ideii koncepcji założeń!!! Gorąco pozdrawiam 

co za de...bile w tej pomocy pracują, żeby nie umieć podania napisac, jak was do pracy przyjęli, bez podań na ładne oczy czy co??? ku...r...wa do szkoły was trza wysłac
Jeżeli Ktoś posiada takie podanie a może orientuje się jak je napisać Proszę o POMOC [email protected]
witam czy ktos moze mi przesłac wzor podania o pozdwyzke? z gory dziekuje serdecznie pozdrawiam [email protected]
Witam.
Jeżeli Ktoś już posiadł takie podanie ewentualnie orientuje się jak je zinterpretować to bardzo był bym wdzięczny. Pilne!
[email protected]
Jeżeli Ktoś już posiadł takie podanie ewentualnie orientuje się jak je zinterpretować to bardzo był bym wdzięczny. Pilne!
[email protected]
witam kolego widze ze dostales podanie o podwyzke bede wdzieczny az do smierci jak bys mi przeslal wzor dzieki z gory . moj mail [email protected]
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
gdyby ktoś mógł by mi przesłać pozew na wzór o podwyżkę alimentów, to byłabym wdzięczna, mój mail: [email protected]
ania
witam czy mogłabym prosić kogos o przesłanie mi wzoru o podwyżke alimentów z góry dziękuje. [email protected]
Czesć. Znalazlem na forum ze posiadasz wzór podania o podwyszke. Mogla bys mi wyslac?.Dzieki>
Oprócz podanie o podwyżkę - Wzory pism przeczytaj również:
wzór podania o przyznanie zasiłku z OPS
PEFRON
pozew o zmniejszenie alimentów na dziecko
odmowa umorzenia długu
Kurator spoleczny
pismo do Prokuratora o skierowanie na przymusowe leczenie psychiatryczne
wzór postanowienia do ROPS-u
WZORY DOKUMENTÓW
kontrakt
sąd rodzinny
dec. uchylająca-koordynacja