wzór podania o przyznanie zasiłku z OPS

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~Karolina

wzór podania o przyznanie zasiłku z OPS

Post autor: ~Karolina »

Sprawa pilna!!!

Jeśli ktoś z Was posiada wzór podania do OPS w sprawie przyznania zasiłku, to bardzo proszę o przesłanie na adres mailowy [email protected]
Jako, że jestem osobą bezrobotną i po wypadku staram się właśnie o zasiłek z OPS. Chdzi mi głównie o pomoc finansową i opłacanie dziecku wyżywienia w szkole (obiady).

Poszukuję tego podania w internecie, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Takiego wzoru pisma nigdzie nie ma :((

Z góry dziekuje

Pozdrawiam

Karolina
~ Angela****

Re: wzór podania o przyznanie zasiłku z OPS

Post autor: ~ Angela**** »

w naszym ośrodku nie praktykujemy wzorów podania. Każdy beneficjent sam pisze podanie. (chyba wiadomo jak wygląda) w pierwszym akapicie zxwraca się z prośbą o pomoc w formie takiej i takiej.
w następnym akapicie uzasadniasz swoją sytuację materialno- bytową.
oststni akapiut to zwrot typu :\" proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania\"
~*kaska*

Post autor: ~*kaska* »

moze ktos pomoze, bo wogole nie mam pomyslu. bardzo prosze o pomoc w napisaniu takiego podania
~Joanna

Post autor: ~Joanna »

Kasiu, po lewej stronie imię, nazwisko i miejsce zamieszkania. Po prawej do kogo kierujesz czyli ośrodek...
Proszę o przyznanie pomocy - finansowej, rzeczowej czy w formie posiłków - w zalezności o co wnioskujesz.
Uzasadniasz ; to też w zależności od sytuacji. Jeżeli jesteś bez pracy to bezrobociem, jeżeli jesteś chora , ponoszeniem zwiekszonych wydatków na świadczenia lecznicze. Podanie może być bardzo krótkie, pracownik i tak przyjdzie na wywiad.
~ccc

Post autor: ~ccc »

napisz tak: w pierwszych słowach prosze o zasiłek, z góry dziekuje i podpis
~Magdalena

Post autor: ~Magdalena »

Karolino- a pieniądze potrafią brać ????????????????????
Nie ucz ich dziadostwa,bo wejdą Ci na głowę!!!!!!!!!!!!
~aga

Post autor: ~aga »

.......
~kobieta z lasu

Post autor: ~kobieta z lasu »

POMOGE WAM NAPISAC PODANIE. NAPISZCIENA @: [email protected]
~angel

Post autor: ~angel »

pieknie z Twojej strony , za darmoche ?