WZORY DOKUMENTÓW

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~ewik

Re: WZORY DOKUMENTÓW

Post autor: ~ewik »

mnie tez nie udało się tam zalogować
~kasia

Post autor: ~kasia »

Potrzebuję wzoru na decyzję uchylającą obiady w szkole, dzieci są zabrane do rodziny zastępczej Macie może takie decyzje?
~Dorota

Post autor: ~Dorota »

nikt nie wejdzie na to konto bo ten kto je zakładał nie wziął pod uwage że za utrzymanie tego konta trzeba płacić
~Inga

Post autor: ~Inga »

sorry ale tez próbowałam i nie zalogowalam się
~Ania M

Post autor: ~Ania M »

proszę o wzór dokumentu na wezwanie na przesłuchanie strony ( odwołanie kolegium do ponownego rozpatrzenia z powodu braku protokołu z przesłuchania strony)
~Reńka

Post autor: ~Reńka »

pilnie potrzebuję wzoru decyzji kierującej do dziennego domu pomocy, pliss
jakie rozstrzygnięcie zamieszczacie, czy piszecie tez o przyznaniu posiłku w ddp, terapii, jak zorganizowaną macie odpłatność za pobyt i za posiłek - czy wydajecie osobne decyzje? itp?
~Stach

Post autor: ~Stach »

ja też nie mogłem tam wejść. Organizujemy w gminie Dzienny dom. Poszukuję dokumentów organizacyjnych i podobnie jak Reńka wzorów decyzji, regulacji odpłatności. Mój mail: [email protected] Z góry dziękuję za pomoc.
~Beata

Post autor: ~Beata »

Witam! Potrzebuje na citi!!! Wzór decyzji na odmowę na zasiłek okresowy z tytułu przekroczenia. Dzięki z góry pozdrawiam.
~Beata

Post autor: ~Beata »

~KAsia

Post autor: ~KAsia »

Witam. chciałabym prosić o przykładowe sprawozdanie, wzór sprawozdania nad nieletnim do czasu uzyskania przez niego pełnoletności, ma być złożony do sądu. Wyślijcie mi na e-maila:[email protected]
POMÓŻCIE!!
ODPOWIEDZ