1 zł za 1 zł a NOWE SPRAWOZDANIA - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 20 sty 2016, 14:49

Wszyscy liczymy i liczymy przy "1 zł za 1 zł" łączną wysokość świadczenia. A czy widział ktoś z Was jak wygląda sprawozdanie (nowe oczywiście) w tej kwestii? Nie ma jednego świadczenia - są zasiłki i wszystkie dodatki na podst. art. 5 ust. 3. Czyli przyznajemy zasiłki i dodatki w zmniejszonej kwocie a nie jedno świadczenie.
lubię lody

Napisano: 20 sty 2016, 14:53

znaczy sugerujesz, że mamy dostosować przyznawanie świadczeń do sprawozdania?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 20 sty 2016, 14:56

no a jak zrobisz sprawozdanie? Pan Tomek z SYGNITY daje przykład ministerstwa - a tam - nie ma rozbicia. To oni w ministerstwie nie widzą jak zapisali wzór sprawozdania?
lubię lody

Napisano: 20 sty 2016, 15:01

na dodatek mój program EZAR + liczy niezgodnie z ministerstwem, a co dopiero wyszczególnienie tego do sprawozdania. Nawet nie wiem jak wyliczyć kwotą zasiłku w tej sytuacji (chodzi o poszczególne zasiłki i dodatki). Łatwo wyliczyć 1-ną kwotę.
lubię lody

Napisano: 20 sty 2016, 15:03

lubię lody pisze:na dodatek mój program EZAR + liczy niezgodnie z ministerstwem, a co dopiero wyszczególnienie tego do sprawozdania. Nawet nie wiem jak wyliczyć kwotą zasiłku w tej sytuacji (chodzi o poszczególne zasiłki i dodatki). Łatwo wyliczyć 1-ną kwotę.
mam ten sam program liczy bardzo dobrze, tylko dane trzeba dobrze wklepać
nela81

Napisano: 20 sty 2016, 15:05

może mam starszą wersję, bo wklepać dochody to przecież żaden problem
lubię lody

Napisano: 20 sty 2016, 15:09

A poza tym to liczy chociaż w rozbiciu jak do sprawozdania, tylko w tej wersji, którą mam - źle.
lubię lody

Napisano: 20 sty 2016, 15:13

lubię lody pisze:A poza tym to liczy chociaż w rozbiciu jak do sprawozdania, tylko w tej wersji, którą mam - źle.
liczy i tak i tak i jedną kwotą i w rozbiciu na świadczenia
nela81

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x