a te 7 dni to w związku z czym? tym jednym egzemplarzem w aktach, który i tak strona nie otrzymała.... bez sensu, od razu wal decyzje zmieniająceJoanaJoana pisze: ↑11 gru 2024, 9:34Ja muszę robić tzw. wszczęcie z urzędu do akt przy zmianach kwoty na korzyść. Czyli piszę pismo o wszczęciu postępowania z urzędu w jednym egzemplarzu i zostawiam w aktach. Po 7 dniach robię decyzję. Moje pytanie jest takie :czy muszę czekać te 7 dni?
To, że bez sensu to wiem doskonale, tak jak i pisanie tego pisma do akt którego i tak zainteresowany nawet nie zobaczy. Ale są tacy co uważają że jednak ma to sens , więc może i kazali by odczekać te 7 dni, jak przy normalnym postępowaniuwilkdan pisze: ↑11 gru 2024, 9:45a te 7 dni to w związku z czym? tym jednym egzemplarzem w aktach, który i tak strona nie otrzymała.... bez sensu, od razu wal decyzje zmieniająceJoanaJoana pisze: ↑11 gru 2024, 9:34Ja muszę robić tzw. wszczęcie z urzędu do akt przy zmianach kwoty na korzyść. Czyli piszę pismo o wszczęciu postępowania z urzędu w jednym egzemplarzu i zostawiam w aktach. Po 7 dniach robię decyzję. Moje pytanie jest takie :czy muszę czekać te 7 dni?