Cześć,
Mam pytanie odnośnie przyłączenia do postępowania egzekucyjnego, a mianowicie jeśli w roku zasiłkowym 2019/2020 świadczenie pobierała matka na syna, a w okresie 2020/2021 syn sam składa na siebie wniosek z racji ukończonego 18 r.ż. to temu synowi należy przyłączyć zadłużenie z okresu kiedy matka pobierała na niego świadczenie, czy to już inna osobna sprawa i przyłączenia nie robię?
18lat a przyłączenie do postęp. egzek.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA/500+/300+
- Kontakt:
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: 18lat a przyłączenie do postęp. egzek.
każdą decyzję przyłączamy .... jeżeli wydałaś na syna decyzję to ja przyłączamygopsinka pisze: 09 paź 2020, 9:00 Cześć,
Mam pytanie odnośnie przyłączenia do postępowania egzekucyjnego, a mianowicie jeśli w roku zasiłkowym 2019/2020 świadczenie pobierała matka na syna, a w okresie 2020/2021 syn sam składa na siebie wniosek z racji ukończonego 18 r.ż. to temu synowi należy przyłączyć zadłużenie z okresu kiedy matka pobierała na niego świadczenie, czy to już inna osobna sprawa i przyłączenia nie robię?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: FA/500+/300+
- Kontakt:
Re: 18lat a przyłączenie do postęp. egzek.
chodzi mi o to że w zeszłym okresie zasiłkowym brała matka i co roku przyłączałam jej decyzje jej. a teraz mam Syna jako wnioskodawce i pytam czy w obecnym okresie synowi przyłączyć zeszłoroczną decyzje gdzie to matka występowała w imieniu syna czy nic nie przyłączać?
Oprócz 18lat a przyłączenie do postęp. egzek. - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
SZO odmowa a covid
zatrzymanie prawa jazdy
Zawieszona działalność i nie rozliczenie się
Zbiory centralne - do kiedy?
dłużnik za granicą
czy 2 wywiady?
Dłużnik stawił się na wywiad po terminie
Zakład poprawczy pomocy
OŚWIADCZENIE O OSOBACH ZOBOWIĄZANYCH INNYCH NIŻ DŁUŻNIK ALIMENTACYJNY
prokuratura
zaćmienie
właściwość miejscowa fa