200 twardych walidacji w ZC
200 twardych walidacji w ZC
w wynikach weryfikacji ZC pojawiło się full twardych walidacji. Dotyczą: "Dla wnioskodawcy brak, co najmniej jednego z elementów: imię, nazwisko, PESEL/NUMER, stan cywilny, obywatelstwo, miejsce zamieszkania."
Nigdy mi takie walidacje nie występowały. Przecież mam uzupełniony pesel i miejsca zamieszkania oraz stany cywilne. Ponadto jak znaleźć idRodziny?
Help
Nigdy mi takie walidacje nie występowały. Przecież mam uzupełniony pesel i miejsca zamieszkania oraz stany cywilne. Ponadto jak znaleźć idRodziny?
Help
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: 200 twardych walidacji w ZC
Jak nazwisk klientów nie wpisujecie to tak potem jest.Beatris pisze:w wynikach weryfikacji ZC pojawiło się full twardych walidacji. Dotyczą: "Dla wnioskodawcy brak, co najmniej jednego z elementów: imię, nazwisko, PESEL/NUMER, stan cywilny, obywatelstwo, miejsce zamieszkania."
Help
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
ja mam to samo, pewnie znów kolejna poprawka z "twardą "niespodzianką....masakra, kiedy to sie skończy
chyba cos w cas-ie grzebią bo mi nagle sie wszystko naprawiło wiec puscilam zc z rodzinnego
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
U nas pomogło dopiero ustawienie stopnia niepełnosprawności u tych osób (Której nie mają oczywiście), nawet dostawca oprogramowania rozłożył ręce.Beatris pisze:w wynikach weryfikacji ZC pojawiło się full twardych walidacji. Dotyczą: "Dla wnioskodawcy brak, co najmniej jednego z elementów: imię, nazwisko, PESEL/NUMER, stan cywilny, obywatelstwo, miejsce zamieszkania."
Walka z wiatrakami since 1998.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja miałam podobny problem, zrobiłam w sygnity korektę zbioru i wgrałam jeszcze raz do CAS, wszystkie twarde walidacje zniknęły
może to cos ci pomoże tez

-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja miałam podobny problem, zrobiłam w sygnity korektę zbioru i wgrałam jeszcze raz do CAS, wszystkie twarde walidacje zniknęły
może to cos ci pomoże tez

Oprócz 200 twardych walidacji w ZC - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
nienależnie pobrane - w innym organie
obrady sejmu nad nowelizacją ustawy o ś
jaki dochód
ZBIÓR Z FA
aktualizacja w sygnity
koordynacja pomocy
NP za styczeń
Czy można wprzekazć?
Urlop wychowawczy?
czy jest już ustawa o świadczeniu pielęgnacyjnym