291,50
Re: 291,50
Irenko tak logiczne,że na osobe tylko pieniążków jak nie było tak nie ma i na nicw wałkowanie setki razy jak wyroki z listopada w WSA w Gliwiczach dalej nieprawomocne .Sprawdż w bazioe orzeczeń NSA
Narazie jeszcze nie.Sprawa była 15 stycznia ,a termin do wniesienia skargi jest do 13 marca.Właśnie interesuje mnie to na jakim stanowisku w tej chwili stoi SKO Katowice.
hm, piszesz ze sprawa byla w styczniu to o jakich wyrokach z listopada piszesz we wczesniejszym poscie? interesuje mnie to bo ja tez mam ,,na pienku\'\' z sko w katowicach chociaz moja sprawa jest inna ,chodzi o utrate dochodu. sad Gliwicki czeka na odpowiedz z TK , od wrzesnia a zapytanie wystosowal sad Poznanski w kwietniu w identycznej sprawie . tak licze ze do konca roku TK orzeknie kto ma racje ja czy sko w katowicach.
wiem, że nie jestem w temacie, ale w październiku zawieruszyła mi się teczka z FA.
Czy teraz mogę jeszcze rozliczyć FA i jakie konsekwencje mi grożą?
Pomóżcie proszę
Czy teraz mogę jeszcze rozliczyć FA i jakie konsekwencje mi grożą?
Pomóżcie proszę
Re: 291,50 DO Oli
Pisze o wrokach w identycznych sprawach jak moja które są w bazie orzeczeń NSA
SKO Kraków samo uchyliło swoją błędna decyzję w sprawie 291,50 chociaż raz umieli przyznać się do błędu
Oprócz 291,50 - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
Umorzenia do wojewodów
nienależnie pobrana
premia uznaniowa
stan zadłużenia
zwroty zaliczek alimentacyjnych od dłużników - gdzie wykazaywac w sprawozdaniu
Sprawozdanie za IV kw
pomocy
pobubiłam się
Dłużnika już nie i co dalej?
alimenty i rozwod
alimenty i rozwod
za dużo zwrotu zaliczki