291,50

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
~Ja

Re: 291,50

Post autor: ~Ja »

logiczne jest że irena sieje zamęt na forum
~beata

Post autor: ~beata »

Irenko tak logiczne,że na osobe tylko pieniążków jak nie było tak nie ma i na nicw wałkowanie setki razy jak wyroki z listopada w WSA w Gliwiczach dalej nieprawomocne .Sprawdż w bazioe orzeczeń NSA
~ola

Post autor: ~ola »

czy sko odwolalo sie od wyrokow WSA w Gliwicach do NSA?
~beata

Post autor: ~beata »

Narazie jeszcze nie.Sprawa była 15 stycznia ,a termin do wniesienia skargi jest do 13 marca.Właśnie interesuje mnie to na jakim stanowisku w tej chwili stoi SKO Katowice.
~ola

hm, piszesz ze sprawa byla w styczniu to o jakich wyrokach z listopada piszesz we wczesniejszym poscie? interesuje mnie to bo ja tez mam ,,na pienku\'\' z sko w katowicach chociaz moja sprawa jest inna ,chodzi o utrate dochodu. sad Gliwicki czeka na odpowiedz z TK , od wrzesnia a zapytanie wystosowal sad Poznanski w kwietniu w identycznej sprawie . tak licze ze do konca roku TK orzeknie kto ma racje ja czy sko w katowicach.
~ola

wiem, że nie jestem w temacie, ale w październiku zawieruszyła mi się teczka z FA.
Czy teraz mogę jeszcze rozliczyć FA i jakie konsekwencje mi grożą?
Pomóżcie proszę
~Beata

Re: 291,50 DO Oli

Post autor: ~Beata »

Pisze o wrokach w identycznych sprawach jak moja które są w bazie orzeczeń NSA
~xxx

Post autor: ~xxx »

SKO Kraków samo uchyliło swoją błędna decyzję w sprawie 291,50 chociaż raz umieli przyznać się do błędu
ODPOWIEDZ