Ponad 800 zł a dokładniej ile? A mąż/ojciec dzieci?iga+ pisze:Pytanko jeśli mam dwoje dzieci jedno 19 lat drugie 5 lat i dochód mam ponad 800zł czy dostane '500' na to drugie czy to drugie będzie już pierwsze?
heiland pisze:Ponad 800 zł a dokładniej ile? A mąż/ojciec dzieci?iga+ pisze:Pytanko jeśli mam dwoje dzieci jedno 19 lat drugie 5 lat i dochód mam ponad 800zł czy dostane '500' na to drugie czy to drugie będzie już pierwsze?
Iza1 pisze:dziecko które ukończyło 19 lat i nie ma tu znaczenia że się uczy i jak dochód przekracza 800 zł to drugie dziecko liczy się jako pierwsze i przy dochodzie 4000 zł 500 zł nie należy sie.
iga+ pisze:my tylko wykonujemy zadania wszystkich ustaw, więc na nas proszę nie krzyczeć.Iza1 pisze:dziecko które ukończyło 19 lat i nie ma tu znaczenia że się uczy i jak dochód przekracza 800 zł to drugie dziecko liczy się jako pierwsze i przy dochodzie 4000 zł 500 zł nie należy sie.
nam też sie wiele rzeczy nie podoba, i na wiele rzeczy nie łapiemy się... co poradzić.
Piszmy, jako matki i ojcowie, w podobnych sytuacjach odwołania do projektu ustawy nim zostanie ogłoszona, zgłaszajmy swoje uwagi....
każde dziecko jest równe, i prawo powinno być jednakowe dla wszystkich, a niestety nie traktują nas tak, łamia Konstytucję, a nikt nic sobie z tego nie robi...
WIELKIE G.......o !!!!!!! ten starszy potrzebuje duuuuuużo na studia i mały też. moje dzieci są gorsze? nikt mi nie dał ani złotówki