a ja przy zasiłkach pielęgnacyjnych odmawiam jak nie ponoszą kosztów rodzice tylko całość pokrywa gmina i póki co wszystkie utrzymane w mocy przez SKO i WSAAFAa pisze:tyle że na zaświadczeniu piszą, że " DPS nie jest instytucją zapewniająca całodobowe utrzymanie , a pobyt jest opłacany z renty rodzinnej lub przez inną gminę", bo tak mi piszą przy zasiłkach pielęgnacyjnych
możesz podrzucić sygnaturę wyroku? proszęurzędas pisze:a ja przy zasiłkach pielęgnacyjnych odmawiam jak nie ponoszą kosztów rodzice tylko całość pokrywa gmina i póki co wszystkie utrzymane w mocy przez SKO i WSAAFAa pisze:tyle że na zaświadczeniu piszą, że " DPS nie jest instytucją zapewniająca całodobowe utrzymanie , a pobyt jest opłacany z renty rodzinnej lub przez inną gminę", bo tak mi piszą przy zasiłkach pielęgnacyjnych
Jak nie ponoszą kosztów rodzice to racja. Trzeba zbadać kto płaci z pobyt.urzędas pisze:a ja przy zasiłkach pielęgnacyjnych odmawiam jak nie ponoszą kosztów rodzice tylko całość pokrywa gmina i póki co wszystkie utrzymane w mocy przez SKO i WSAAFAa pisze:tyle że na zaświadczeniu piszą, że " DPS nie jest instytucją zapewniająca całodobowe utrzymanie , a pobyt jest opłacany z renty rodzinnej lub przez inną gminę", bo tak mi piszą przy zasiłkach pielęgnacyjnych