500 dochody
500 dochody
ja mam pytanie odnośnie progu dochodowego jak do tej pory narzeczony pracował dorywczo nie miał umowy złożyłam wniosek 500 plus na naszą córkę wpisalam dochody moje bo on nie miał w tym roku żadnych teraz dzisiaj dostał umowę o pracę a mój wniosek nie został jeszcze rozpatrzony czy w związku z tym nie dadzą nam tego 500 +? jaką Mamy pewność ze nadal bd miał pracę jak to umowa na 1miesiac pomocy bo już nie wiem gdzie dopytać się a nie przelewa się bo za sam wynajem mieszkania płacimy 1200 a ja zarabiam 1360 a on w tym roku nie miał żadnych dochodów
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: 500 dochody
jak umowa tylko na miesiąc to nikt nie będzie uzyskiwał dochodów bo nie ma drugiego miesiąca .... ale zgłoś to w swoim ops tak dla porządku 

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz 500 dochody - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
proszę o pomoc :(
elmer i inni
SW
Odwołanie do SKO, niedopatrzenie w decyzji
jak z tego wybrnąć
500tka i rodzicielski elmer i inni fachowcypomocy
Elmer, Kb, Tom i inni
Jak pisać w decyzji, przyznanie na drugie dziecko
dziecko urodzone
Kiedy decyzja
decyzje epuap