Jeśli mówimy tu o starym okresie zasiłkowym, tj. 2016/2017 (bo z tego co piszesz t zwrot dotyczy września 2017r.) to należało doliczyć dochód za VII/2017.[email protected] pisze:Witam,we Wrześniu 2017 roku wzięłam z ojcem moich dzieci ślub,mąż od marca do czerwca 2017 był zatrudniony na cały etat na okres próbny(jest świadectwo pracy za cały etat ),puźniej dostał 27 czerwca umowę u tego samego pracodawcy na pół etatu,jakie dochody powinny być brane do 500+ za wrzesień 2017?Mi pani z ops wzięła dochody męża za cały miesiąc za kwiecień 2017 i musiałam zwrócić 500+ na drugie dziecko za mies.wrzesień.Teraz biorę 500+ na drugie dziecko.
Jak dla mnie to powinna mieć Pani nienależnie pobrane od maja... no chyba że ojca dzieci wcześniej nie było i była Pani "samotna". Z wypowiedzi można zrozumieć, że ojciec dzieci pojawił się w składzie rodziny, nagle we wrześniu[email protected] pisze:Witam,we Wrześniu 2017 roku wzięłam z ojcem moich dzieci ślub,mąż od marca do czerwca 2017 był zatrudniony na cały etat na okres próbny(jest świadectwo pracy za cały etat ),puźniej dostał 27 czerwca umowę u tego samego pracodawcy na pół etatu,jakie dochody powinny być brane do 500+ za wrzesień 2017?Mi pani z ops wzięła dochody męża za cały miesiąc za kwiecień 2017 i musiałam zwrócić 500+ na drugie dziecko za mies.wrzesień.Teraz biorę 500+ na drugie dziecko.