500+ - Kontrola w pieczy zastępczej

ODPOWIEDZ
administracja92
Stażysta
Zajmuję się: 500+, kierowanie dzieci do placówek, świadczenie dla posiadaczy Karty Polaka, windykacja, cudzoziemcy, repatrianci
Kontakt:

500+ - Kontrola w pieczy zastępczej

Post autor: administracja92 »

Jak wyżej.
Czy miał już ktoś kontrolę z realizacji 500+ z DUW. Jeżeli jest taka osoba, to czy może mi podpowiedzieć co konkretnie kontrolowali, czy były jakieś zastrzeżenia?
TOMASZ18
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: 500+ - Kontrola w pieczy zastępczej

Post autor: TOMASZ18 »

Witam :)

Ja miałem kontrole z Urzędu Wojewódzkiego, dostali segregator z samymi decyzjami i wszczęciami oraz zwrotkami i tyle... nic więcej nie chcieli i żadnego problemu nie było
administracja92
Stażysta
Zajmuję się: 500+, kierowanie dzieci do placówek, świadczenie dla posiadaczy Karty Polaka, windykacja, cudzoziemcy, repatrianci
Kontakt:

TOMASZ18 pisze:Witam :)

Ja miałem kontrole z Urzędu Wojewódzkiego, dostali segregator z samymi decyzjami i wszczęciami oraz zwrotkami i tyle... nic więcej nie chcieli i żadnego problemu nie było
Dzięki wielkie za informację. A czy macie też POW typu rodzinnego czy tylko same rodziny które pobierają 500+ ?
TOMASZ18
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: TOMASZ18 »

tylko rodziny zastępcze
administracja92
Stażysta
Kontakt:

TOMASZ18 pisze:Witam :)

Czy byłaby możliwość o przesłanie mi wzoru decyzji na 500+ na wniosek i z urzędu. Byłabym ogromnie wdzięczna :):):)
ODPOWIEDZ