500 na drugie dziecko, 1 kończy 18 lat - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 07 kwie 2016, 16:07

"ewalu pisze:
art. 5 ust. 2 wyraźnie wskazuje kiedy dzielimy świadczenie ..

zgadza się i to tylko potwierdza poprawność podpowiedzi przez systemy dziedzinowe"

No niby ok, ale jednak Ministerstwo mówiło na tych spotkaniach że dzielimy tylko świadczenie na dziecko którego dotyczy określona do podziału sytuacja. też byłam na takim spotkaniu/szkoleniu.
Jak by to napisali w ustawie byłoby ok a tak to każdy robi jak uważa, masakra. Nawet w tym swoim podręczniku chyba nic na ten akurat temat nie napisali.
ble ble

Napisano: 07 kwie 2016, 16:11

Jutro planujemy udostępnienie aktualizacji DPP003, tak jak już pisałem i rysunek zamieszczałem. Domyślnie ustawimy tak jak @Ewalu i inni pisze.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 07 kwie 2016, 17:23

:D :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 07 kwie 2016, 19:04

ja byøam na szkoleniu Marukiewicza, woj swiétokrzyskie ponad 120 osób na szkoleniu, czyli ze wszystkich ważniejszych srodków, powiedzial że byłby ostrozny i nie dałby za cały miesiąc jeżeli pierwsze dziecko kończy 18 lat, to nie kwestia podziału jak napisał Sygnity, także bez nadmiernego optymizmu ewalu, co naszego ministerstwa to wszyscy wiedzą jak działa...
anka35

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem