Czy mogę prosić o jakieś szczegóły do tych 6.000 zł (co to jest?) wiem, że zgodnie z art 33 pkt 2a ppkt 1 koszty obsługi nalicza się 3% od otrzymanej dotacji i tak naliczamy za naszych świadczeniobiorców i w tym przypadku rocznie przekraczamy te 6.000,00 zł Natomiast jeśli chodzi o Ukrainę to faktycznie w stosunku rocznym koszty obsługi mogą wynieść mniej niż te 6.000 zł. (to dotyczy to może Ukrainy) Przepraszam, że może zadaje takie pytanie ale nie rozumiem tego o co w tym chodzi.
Ula1 pisze: ↑25 cze 2024, 14:11Czy mogę prosić o jakieś szczegóły do tych 6.000 zł (co to jest?) wiem, że zgodnie z art 33 pkt 2a ppkt 1 koszty obsługi nalicza się 3% od otrzymanej dotacji i tak naliczamy za naszych świadczeniobiorców i w tym przypadku rocznie przekraczamy te 6.000,00 zł Natomiast jeśli chodzi o Ukrainę to faktycznie w stosunku rocznym koszty obsługi mogą wynieść mniej niż te 6.000 zł. (to dotyczy to może Ukrainy) Przepraszam, że może zadaje takie pytanie ale nie rozumiem tego o co w tym chodzi.