No ja mogę polecić Link4, osobiście korzystam moja klientka skorzystała z KDR, wyszło taniej. Spokojnie możecie to polecać. Ja na Link4 nigdy się nie zawiodłam. A ceny dla naszych petentów będą dobreGrazyna_KRK pisze:Zadajecie pytania czysto teoretyczne. Ale jesteśmy pracownikami socjalnymi i uważam, że jest ro produkt który powinniśmy sprzedać? Nie sądzicie proszę wpisujcie tu swoje propozycje, co słyszycie od naszych "petentów" co by polecili. Ja ostatnio trafiła do rodziny gdzie syn za zarobione pieniądze kupił sobie Seicento, i miał problem z OC. Sprawdził w KDR które ubezpieczalnie go ubezpieczą i dotarł do Link4. Było ich więcej ale wspominał mi ze tu i tak go wyszło najtaniej. Nie pochwalam takiej decyzji, by w tak cięzkiej sytuacji kupować samochód, ale dorabia poza miastem i jest mu o wiele łatwiej.
no właśnie a jak miałby do pracy dojeżdżać???Grazyna_KRK pisze: "Nie pochwalam takiej decyzji, by w tak cięzkiej sytuacji kupować samochód, ale dorabia poza miastem i jest mu o wiele łatwiej."