napijemy się na odległość ... za zmiany w świadczeniach rodzinnychZjem Ci Chleb pisze:na mnie nie liczcie mam do Lublina 400km

napijemy się na odległość ... za zmiany w świadczeniach rodzinnychZjem Ci Chleb pisze:na mnie nie liczcie mam do Lublina 400km
A diabli wiedząZjem Ci Chleb pisze:polecam mojito i dodaj kilka plasterków kiwi ugniecionych z limonką , miętą i cukrem trzcinowym.....
pendolino hmmm gdzie to jeździ..... najbliżej .....
gorzka żołądkowa z mięta + tonic + plasterki świeżego ogórka + listki mięty + lód w ilości dowolnej ..... Wasze ZdrówkoZjem Ci Chleb pisze:polecam mojito i dodaj kilka plasterków kiwi ugniecionych z limonką , miętą i cukrem trzcinowym.....
i zemgliło mnie Ewaluewalu pisze:gorzka żołądkowa z mięta + tonic + plasterki świeżego ogórka + listki mięty + lód w ilości dowolnej ..... Wasze ZdrówkoZjem Ci Chleb pisze:polecam mojito i dodaj kilka plasterków kiwi ugniecionych z limonką , miętą i cukrem trzcinowym.....
Anetka- bo to miał byc "lód w dowolnej ilości"- a ty po lód postawiłas przecinek i piłas drinki w dowolnej ilościanetag pisze:i zemgliło mnie Ewaluewalu pisze:gorzka żołądkowa z mięta + tonic + plasterki świeżego ogórka + listki mięty + lód w ilości dowolnej ..... Wasze ZdrówkoZjem Ci Chleb pisze:polecam mojito i dodaj kilka plasterków kiwi ugniecionych z limonką , miętą i cukrem trzcinowym.....