aborcja postęp
Re: aborcja postęp
I to jest cała prawda o aborcjonistach. Wmawiają ludziom, że nienarodzone dziecko nie jest człowiekiem ale organami "nie ludzkimi" handlują. I to właśnie to lobby przy wsparciu lewaków doprowadziło do legalizacji mordowania nienarodzonych ludzi. Ludzi, bo przypomnę, że Parlament Europejski sam przyznał się, że ma świadomość tego, że każde nienarodzone dziecko jest człowiekiem, wzywając w swojej Rezolucji Chiny, do zaprzestania ludobójstwa na nienarodzonych dzieciach płci żeńskiej. Biada ludziom, którzy uwierzyli tej lewacko/biznesowej propagandzie.
bo jest nudny ? dyskusja jest nudna ? To spór / konflikt oparty o wartości- naprawdę uważasz, że ma to sens i jest "rozwiązalny"
dokładnie...
Rozumiem za to- że Ty jesteś zdania, iż przekonasz mnie do tego, że zdrowie ( wartość, którą ty cenisz najwyżej ) jest ważniejsze niż wiara ( wartość, która w/g mnie z kolei jest najważniejsza)- podałam przykład.
Rozumiem za to- że Ty jesteś zdania, iż przekonasz mnie do tego, że zdrowie ( wartość, którą ty cenisz najwyżej ) jest ważniejsze niż wiara ( wartość, która w/g mnie z kolei jest najważniejsza)- podałam przykład.
Poczytaj sobie gaz wyborczy jak cię nudzą takie tematywakacje pisze:przestańcie już wałkować ten temat .
Oprócz aborcja postęp - HYdE PaRK przeczytaj również:
Czuj, stary pies szczeka ...
Dobre, nawet bardzo :)
Widziałem Kopaczki cień na peronie
Prokuratura (nie)zależna?
Uwaga na PO-hejterów
Uczciwość to dla PO za wiele?
cisza jak po burzy
No cóż
in vitro - przedwyborczy zbuk
Ach ta władzuchna
Nie tylko dla ateistów