Kochani, mam dla was świetną wiadomość. Nareszcie możecie wylewać wiadra pomyj na nieżyjące osoby, choćby takiego Geremka czy Kuronia. Macie przyzwolenie od samej prokuratury. Trzeba odnaleźć w uzasadnieniu tekst w czerwonej ramce:
https://m.niezalezna.pl/69491-maciej-mal ... niezyjacej
Prokuratura (nie)zależna?
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Prokuratura (nie)zależna?
wiadra pomyj można a prawdę też?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
To zależy, prawdę o pisiorach możesz pisać ale o PO nie. Najlepszą ilustracją tego o czym piszę są dwie tzw. afery taśmowe. Gdy za rządów pisiorów dziennikarze potajemnie lecz bezprawnie nagrali negocjacje pisiora z gwiazdą Samoobrony posłanką Beger, to ci dziennikarze nie tylko zostali okrzyknięci bohaterami ale nawet zostali nagrodzeni.
Gdy potajemnie kelnerzy nagrali polityków PO, nikt im nagrody nie chce dać, a nawet stawia się im zarzuty. Wicie, rozumicie.
Więc z tą prawdą to trzeba mocno uważać, bo wprawdzie chodzą słuchy, że pisiory to wprowadzą straszny terror ale póki co, to chyba nam tego terroru i teraz nie brakuje. Na szczęście przed nami jeszcze trzy miesiące "dobroci dla zwierząt" i co nam kto jaką krzywdę wyrządzi to dobrotliwa Eva Peron natychmiast ją nam anuluje. I tak do wyborów. Jest jednak pewne ryzyko, że to jednak PO wygra wybory a wówczas te anulowane winy dla niektórych mogą zostać ponownie anulowane i wtedy do akcji śmiało wkroczy prokuratura. Uważać więc nie zaszkodzi, jaką prawdę piszemy a przede wszystkim o kim.
Gdy potajemnie kelnerzy nagrali polityków PO, nikt im nagrody nie chce dać, a nawet stawia się im zarzuty. Wicie, rozumicie.
Więc z tą prawdą to trzeba mocno uważać, bo wprawdzie chodzą słuchy, że pisiory to wprowadzą straszny terror ale póki co, to chyba nam tego terroru i teraz nie brakuje. Na szczęście przed nami jeszcze trzy miesiące "dobroci dla zwierząt" i co nam kto jaką krzywdę wyrządzi to dobrotliwa Eva Peron natychmiast ją nam anuluje. I tak do wyborów. Jest jednak pewne ryzyko, że to jednak PO wygra wybory a wówczas te anulowane winy dla niektórych mogą zostać ponownie anulowane i wtedy do akcji śmiało wkroczy prokuratura. Uważać więc nie zaszkodzi, jaką prawdę piszemy a przede wszystkim o kim.
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
kurcze, wiedziałem, że z tą prawdą to jest problem
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Oprócz Prokuratura (nie)zależna? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Wróciłem
Nie dla Euro
Kompromitacja Kancelarii
Kompromitacja FB