ADOPCJA A ZASIŁEK PORODOWY

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~MARYŚKA

ADOPCJA A ZASIŁEK PORODOWY

Post autor: ~MARYŚKA »

WITAM!
NIEDAWNO URODZIŁAM DZIECKO,PONIEWAŻ MAM BARDZO TRUDNĄ SYTUACJĘ I FINANSOWĄ I RODZINNĄ OSTATNIĄ DESKĄ RATUNKU DLA MOJEGO MALEŃSTWA(ŻEBY GODNIE ŻYŁO ,BO JA NIE JESTEM MU W STANIE TEGO ZAPEWNIĆ),BYŁO ODDANIE GO DO ADOPCJI.CZY W ZWIĄZKU Z TYM NALEŻY MI SIĘ PORODOWE?
~m

Re: ADOPCJA A ZASIŁEK PORODOWY

Post autor: ~m »

porodowe??????
~???

Post autor: ~??? »

pewnie chodzi o becikowe...a czemu chcesz becikowe skoro oddałaś dziecko... nikomu nie należy się w tym kraju nic może najwyżej przysługiwac
~MARYŚKA

Post autor: ~MARYŚKA »

JA JESTEM W SYTUACJI TOTALNIE ZŁEJ W DOMU JEST JESZZE 2 DZIECI I TE PIENIĄŻKI NAPRAWDĘ BY SIĘ PRZYDAŁY BO Z NIKĄD POMOCY Z OPIEKI MAM 200 ZŁ I OPRÓCZ TEGO TYLKO RODZINNE
~madzia

Post autor: ~madzia »

a może żeby tak poprawić sytuację swoją to idźcie do pracy.
jak masz akt urodzenia dziecka to ci przysługuje ale moim zdaniem (prywatnie) to nie powinnaś dostać
~miki

Post autor: ~miki »

możesz wystąpić jak masz akt to ci przysługuje ale zgadzams ie z madzia nie powinnas dostać nie powinnas wystepowac o becikowe z tytułu urodzenia dziecka ktore oddałas to niemoralne i nieważne jak to sobie tlumaczysz
~Karolina

Post autor: ~Karolina »

dziwne że na internet Cie stać.
~referent ops

Post autor: ~referent ops »

według mnie to wogóle wstyd że pytasz czy możesz wziąść takie świadczenie
~alina

Post autor: ~alina »

A ja uważam,że Ci się należy szacunek, bo nikt nie oddaje dziecka ot, tak sobie.I trzeba mieć wielkie serce, by to zrobić.A ktoś inny będzie najszczęśliwszym na świecie człowiekiem, chowając Twoje dziecko. Złoż wniosek o wypłatę becikowego, bo Ci się należy .W końcu znosiłaś te trudy ciąży i porodu.Naprawdę, dobrze zrobiłaś.A becikowe należy się z tytułu żywo urodzonego dziecka.
A Twoje dziecko jest i było żywe.
~tomek

Post autor: ~tomek »

tak zrób!
ODPOWIEDZ