ADOPCJA A ZASIŁEK PORODOWY
ADOPCJA A ZASIŁEK PORODOWY
WITAM!
NIEDAWNO URODZIŁAM DZIECKO,PONIEWAŻ MAM BARDZO TRUDNĄ SYTUACJĘ I FINANSOWĄ I RODZINNĄ OSTATNIĄ DESKĄ RATUNKU DLA MOJEGO MALEŃSTWA(ŻEBY GODNIE ŻYŁO ,BO JA NIE JESTEM MU W STANIE TEGO ZAPEWNIĆ),BYŁO ODDANIE GO DO ADOPCJI.CZY W ZWIĄZKU Z TYM NALEŻY MI SIĘ PORODOWE?
NIEDAWNO URODZIŁAM DZIECKO,PONIEWAŻ MAM BARDZO TRUDNĄ SYTUACJĘ I FINANSOWĄ I RODZINNĄ OSTATNIĄ DESKĄ RATUNKU DLA MOJEGO MALEŃSTWA(ŻEBY GODNIE ŻYŁO ,BO JA NIE JESTEM MU W STANIE TEGO ZAPEWNIĆ),BYŁO ODDANIE GO DO ADOPCJI.CZY W ZWIĄZKU Z TYM NALEŻY MI SIĘ PORODOWE?
Re: ADOPCJA A ZASIŁEK PORODOWY
pewnie chodzi o becikowe...a czemu chcesz becikowe skoro oddałaś dziecko... nikomu nie należy się w tym kraju nic może najwyżej przysługiwac
JA JESTEM W SYTUACJI TOTALNIE ZŁEJ W DOMU JEST JESZZE 2 DZIECI I TE PIENIĄŻKI NAPRAWDĘ BY SIĘ PRZYDAŁY BO Z NIKĄD POMOCY Z OPIEKI MAM 200 ZŁ I OPRÓCZ TEGO TYLKO RODZINNE
a może żeby tak poprawić sytuację swoją to idźcie do pracy.
jak masz akt urodzenia dziecka to ci przysługuje ale moim zdaniem (prywatnie) to nie powinnaś dostać
jak masz akt urodzenia dziecka to ci przysługuje ale moim zdaniem (prywatnie) to nie powinnaś dostać
możesz wystąpić jak masz akt to ci przysługuje ale zgadzams ie z madzia nie powinnas dostać nie powinnas wystepowac o becikowe z tytułu urodzenia dziecka ktore oddałas to niemoralne i nieważne jak to sobie tlumaczysz
według mnie to wogóle wstyd że pytasz czy możesz wziąść takie świadczenie
A ja uważam,że Ci się należy szacunek, bo nikt nie oddaje dziecka ot, tak sobie.I trzeba mieć wielkie serce, by to zrobić.A ktoś inny będzie najszczęśliwszym na świecie człowiekiem, chowając Twoje dziecko. Złoż wniosek o wypłatę becikowego, bo Ci się należy .W końcu znosiłaś te trudy ciąży i porodu.Naprawdę, dobrze zrobiłaś.A becikowe należy się z tytułu żywo urodzonego dziecka.
A Twoje dziecko jest i było żywe.
A Twoje dziecko jest i było żywe.
Oprócz ADOPCJA A ZASIŁEK PORODOWY - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
NP
Becikowe a dod. z tyt. ur dziecka
Pomozcie! Czy coś mi przysługuje??
nienależne prze św pielęgnacyjnym
wzór deczyzji odmownej
Czy jest jakis wyrok TK w sprawie becikowego???
BECIKOWE BĘDZIE NA NOWYCh ZASADACH
1000 zł za jedno zaświadczenie cytat z TVN24
Becikowe
wizyta w 11 tygodniu
zaświadczenie lekarskie
nienależnie wypłacony zasiłek pielęgnacyjny
becik
zaświadczenie lekarskie
Pomocy-rozlozenie na raty-poszło w łeb!!!!
Zaświadczenie becikowe- problem