"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Widziałem go w Pomoście STD wyświetla się podczas usunięcia przez pracownika dokumentów np. wniosku, wywiadu, decyzji. Mając rolę administratora można nadać uprawnienia pracownikom aby mogli potwierdzać że to rzeczywiście jest dokument do usunięcia. Pierwszy raz widzę że pojawiło się to w SR którą wersję oprogramowania macie zainstalowaną ?
tylko czemu to ma służyć ?? to był projekt dopiero .. rozumiem, że chciałabym usunąć decyzję, która była już zatwierdzona i ją odtwierdziłam
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
a ja jestem sama i w ośrodku ja mam tylko takie uprawnienia
( ma jeszcze informatyk ale on zatrudniony na umowę zlecenie i bywa od czasu do czasu ) więc nie mam drugiej osoby do potwierdzenia bez sens
też miałam taki komuikat
Tom. pisze:póki dwie osoby z uprawnieniami admina nie potwierdzą usunięcia to nie usuniesz z systemu decyzji/wniosku
wiem to nie problem tylko strata czasu i wielka głupota
Tom. pisze:to ma służyć utrudnianiu życia,
nie inaczej