Aktywny decyzja przyznanie dofinansowania - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 16 wrz 2014, 13:50

Witam
mam pytanie odnośnie wysokości dofinansowania w sytuacji gdy po uszeregowaniu wniosków po ocenie merytorycznej i w przypadku gdy wnioski osiągnęły taką samą ilość puntów bierzemy po uwagę wysokość dochodów co w sytuacji gdy po rozdzieleniu środków na ostatni wniosek pozostaje kwota
znacznie niższa niż ta o którą wnioskuje Wnioskodawca czy wtedy piszecie informację o dofinansowaniu czy czekacie na drugą transzę?
Z góry dziękuje za pomoc
ewaaa

Napisano: 17 wrz 2014, 11:08

ponawiam zapytanie
ewaaa

Napisano: 18 wrz 2014, 22:36

nie wiem, ale też się chętnie dowiem, bo mam podobną sytuację w rodzinie z dofinansowanimi z PFRONu ostatnio: https://www.wozki-elektryczne.ort-reha.pl
Kolbuszowa
Praktykant
Od: 13 lip 2014, 20:18
Zajmuję się:

Napisano: 19 wrz 2014, 8:04

my czekamy na drugą transzę
Gość

Napisano: 19 wrz 2014, 8:34

My też czekamy na drugą transzę, ale trzeba liczyć się z tym, że nie dostaniecie (my w zeszłym roku na inwestycyjne potrzebowaliśmy ok 50.000 zł - dostaliśmy - 0!), dlatego też możecie zapytać wnioskodawcę, czy jest zainteresowany niższym dofinansowaniem. My w tym roku od razu zmniejszyliśmy kwoty dofinansowań i zagwarantowaliśmy wszystkim dofinansowania, nie będziemy czekali do listopada aż PFRON zdecyduje się dać czy nie dać... Powiem tak - wszyscy wnioskodawcy zadowoleni!
pcpr-A

Napisano: 19 wrz 2014, 13:05

dziękuje za pomoc :)
postanowiłam, że poczekamy na drugą transzę środków w końcu Wnioskodawca nic nie traci może tylko zyskać opóźni się w tylko czasie zakup sprzętu ale za to będzie miał szanse zakupić również urządzenia brajlowskie , o które się stara we wniosku. My w ubiegłym roku na wydatki inwestycyjne dostaliśmy prawie 40 % kwoty wnioskowanej więc nie było tak źle.
ewaaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x