aktywny Samorząd aneks
aktywny Samorząd aneks
Witajcie, mam studenta, który złożył wniosek o przedłużenie terminu dostarczenia dok. rozliczeniowych w związku z przedłużeniem się sesji egzaminacyjnej. Czy myślicie, że przedłużenie terminu wymaga aneksowania umowy, czy po prostu poinformować go pisemnie, że termin został przedłużony?
Re: aktywny Samorząd aneks
jeśli jest termin zapisany w umowie to aneks obowiązkowo
W umowie mam zapis :Beneficjent pomocy zobowiązuje się do złożenia dokumentów rozliczeniowych z przyznanego dofinansowania oraz oświadczenia, o którym mowa w ust 2 w terminie 14 dni od dnia zakończenia półrocza nauki, o którym mowa w § 2 ust 1.
ja bym aneksował. nie ma wiele roboty a dla własnego bezpieczeństwa będzie lepiej
zamiast 14 dni wpisałbym termin o jaki student wnioskował

A ja mam w umowie taki zapis:
7. Na pisemną prośbę Wnioskodawcy wraz z uzasadnieniem, Realizator może podjąć decyzję o wydłużeniu terminu na złożenie dokumentów rozliczeniowych, o której Wnioskodawca zostanie powiadomiony pisemnie. Decyzja ta nie wymaga formy aneksu do umowy.
7. Na pisemną prośbę Wnioskodawcy wraz z uzasadnieniem, Realizator może podjąć decyzję o wydłużeniu terminu na złożenie dokumentów rozliczeniowych, o której Wnioskodawca zostanie powiadomiony pisemnie. Decyzja ta nie wymaga formy aneksu do umowy.
Oprócz aktywny Samorząd aneks - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
rolziczenie i przekazanie kasy
Zwolnienia AS
szkoła policealna
Mieszkaniec DPS
dofinansowanie do czesnego
rezygnacja ze studniów
C2
Moduł I Obszar D
prawo jazdy
A2
termin skladania wnioskow As