ale to są fleje te socjalne

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~naoczna klientka

ale to są fleje te socjalne

Post autor: ~naoczna klientka »

te socjalne to fleje ostatnie, fusa po kawusi, po harbacie wywalą do sedesa, ale żeby to wode po tym spuściły to już nie, zostawią takie rozbabrane w sedesie i idą sobie, tak im trudno paluchem nacisnąć i spuścić wode, ciekawe czy w domu też tak samo robią, fleje jedne, widziałam jak taka fleja wyszła ze szklankami a ja wchodziłam i ten syf był nie spłukany, po nich jeszcze trzeba spłukiwać, też muszę im narobić górę strawionych resztek i zostawić żeby sobie one spłukły fleje, albo niech siadają i powiększają górę g.ó.w.n.a
~hala

Re: ale to są fleje te socjalne

Post autor: ~hala »

o tobie tez za dobrze nie swiadczy, nie rozumiem dlaczego jest jedna toaleta dla personelu i interesantow
~olka

Post autor: ~olka »

Załatwiaj swoje potrzeby w swoim czyściutkim domku.
~naoczna klientka

co to ma do rzeczy, fakt rozbabranych niespłukanych fusów się liczy
~socjalni

Post autor: ~socjalni »

tyłeczek mogłabys umyć od czsu do czasu bo w większości klientom z niego jedzie i pod paszkami coś psyknąć i będzie fajno
~naoczna klientka

ale to wy macie świecić przykładem dla klientów, a tu proszę, fleje
~socjalni

Post autor: ~socjalni »

ale zachować kulturę osobistą to byś mogła kochana a jak cię to boli ( te fusy ) to porozmawiaj z twoimi socjalnymi a jak się boisz to napisz do kierownictwa oczywiście anonimowo.
~do Naocznej klientki

Post autor: ~do Naocznej klientki »

haha uśmiałam się ;))) \"świecić\" to może żarówka, pracownik socjalny to TEŻ człowiek, za chwilę będzie Ci przeszkadzać rozwiązana sznurówka u pracownika socjalnego albo kolor bluzki nie ten ;) skoro tak Cię to zbulwersowało, że musiałaś opisać sytuację na forum chciałabym zobaczyć Twój dom, na pewno wszystko idealnie błyszczące :P

pozdrawiam Pracownik Socjaln
~Iza

Post autor: ~Iza »

I po co odpisujecie tej czystej klientce.
~Klyjent

Post autor: ~Klyjent »

To jest tak ze łone wymagają a same nie umiejom
ODPOWIEDZ