ale to są fleje te socjalne
ale to są fleje te socjalne
te socjalne to fleje ostatnie, fusa po kawusi, po harbacie wywalą do sedesa, ale żeby to wode po tym spuściły to już nie, zostawią takie rozbabrane w sedesie i idą sobie, tak im trudno paluchem nacisnąć i spuścić wode, ciekawe czy w domu też tak samo robią, fleje jedne, widziałam jak taka fleja wyszła ze szklankami a ja wchodziłam i ten syf był nie spłukany, po nich jeszcze trzeba spłukiwać, też muszę im narobić górę strawionych resztek i zostawić żeby sobie one spłukły fleje, albo niech siadają i powiększają górę g.ó.w.n.a
Re: ale to są fleje te socjalne
o tobie tez za dobrze nie swiadczy, nie rozumiem dlaczego jest jedna toaleta dla personelu i interesantow
co to ma do rzeczy, fakt rozbabranych niespłukanych fusów się liczy
tyłeczek mogłabys umyć od czsu do czasu bo w większości klientom z niego jedzie i pod paszkami coś psyknąć i będzie fajno
ale to wy macie świecić przykładem dla klientów, a tu proszę, fleje
ale zachować kulturę osobistą to byś mogła kochana a jak cię to boli ( te fusy ) to porozmawiaj z twoimi socjalnymi a jak się boisz to napisz do kierownictwa oczywiście anonimowo.
haha uśmiałam się
)) \"świecić\" to może żarówka, pracownik socjalny to TEŻ człowiek, za chwilę będzie Ci przeszkadzać rozwiązana sznurówka u pracownika socjalnego albo kolor bluzki nie ten
skoro tak Cię to zbulwersowało, że musiałaś opisać sytuację na forum chciałabym zobaczyć Twój dom, na pewno wszystko idealnie błyszczące
pozdrawiam Pracownik Socjaln

pozdrawiam Pracownik Socjaln
Oprócz ale to są fleje te socjalne - HYdE PaRK przeczytaj również:
Godzina W
Oddała(a) byś narządy bliskiej ci osoby do przeszczepu?
A jeśli PiS też zawali to co wtedy?
Wszytsko jasne
to robi Adam
Fajnego mamy papieża prawda?
NSZZ ... ?
Warsztaty
Adam został ubity
która
W Elblągu ma być taniej i nie będzie straży miejskiej
Ukraina
Co dalej z PO
RnaRzOKP