alimenty w pieczy zastępczej - Stare tematy

Strona 2 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 22 lut 2013, 13:15

a co w sytuacji gdy matka miała wyrok o alimenty na dzieci od ojca dzieci, jednakże dzieci zostały jej odebrane i umieszczone w rodzinie zastępczej. czy brać pod uwagę ten wyrok?i pomniejszać świadczenie o 50 % dochodu? czy może rodzina zastępcza powinna sama wystąpić do Sadu o zmianę wyroku i dopiero wtedy pomniejszyć świadczenie?

podpowiecie?
~mmm

Napisano: 22 lut 2013, 15:38

ja uważam że nie dotyczy tych, którzy już mają zasądzone alimenty.
~Ela

Napisano: 25 lut 2013, 21:17

do pcprxx
czy to znaczy że piszecie tylko wnioski a nie pozwy? jezeli możesz to prosze o przesłanie jakiejs Waszej wersji. [email protected]
~femi

Napisano: 25 lut 2013, 21:18

do pcprxx
czy to znaczy że piszecie tylko wnioski a nie pozwy? jezeli możesz to prosze o przesłanie jakiejs Waszej wersji. [email protected]
~femi

Napisano: 25 lut 2013, 22:28

ja też poprosze

[email protected]
~maki

Napisano: 13 mar 2013, 11:41

tez poprosze o taki wniosek
[email protected]

Napisano: 13 mar 2013, 12:44

Mam pytanie odnośnie opinii Koordynatora dot. pozwu o alimenty, czy ktoś już pisał taką opinię? Ma ktoś może jakiś wzór? Jeżeli tak to czy mogłabym prosić o wzór na e maila [email protected].
~ania

Napisano: 13 mar 2013, 12:45

Mam pytanie odnośnie opinii Koordynatora dot. pozwu o alimenty, czy ktoś już pisał taką opinię? Ma ktoś może jakiś wzór? Jeżeli tak to czy mogłabym prosić o wzór na e maila [email protected].
~ania

Napisano: 13 mar 2013, 14:01

mam pytanie w jakiej formie informujecie rodzinę o tym by sami wystąpili o alimenty?pismem? czy na ich oswiadczenie?
proszę o wzór [email protected]
~mim

Napisano: 13 mar 2013, 18:47

No właśnie, jaką rolę ma spełniać koordynator przy wytyczaniu pozwu o alimenty, a jaką opinię chodzi?
~iśka

Strona 2 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x