Aneks do umowy najmu
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
Aneks do umowy najmu
Dodatek mieszkaniowy przyznany w grudniu. Pani przyniosła aneks do umowy najmu z większą stawką od lutego. Czy zmieniamy decyzję? Ja uważam, że nie, ponieważ jeśli w trakcie 6 m-cy na który przyznany jest dodatek zmienia się dane we wniosku czy deklaracji wg. ustawy wysokość dodatku nie ulega zmianie. Ale koleżanka spiera się ze mną, że powinnyśmy zmienić wysokość dodatku na większy..
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: Dm
- Kontakt:
Re: Aneks do umowy najmu
zmiany danych zawartych we wniosku lub deklaracji które nastąpiły w okresie 6 mcy od dnia przyznania DM, nie mają wpływu na wysokość wypłacanego DM. Przy nowym wniosku analizujemy zmiany do kolejnej Decyzji.
w rzeczy samej.Knapa pisze: 16 mar 2022, 14:27 zmiany danych zawartych we wniosku lub deklaracji które nastąpiły w okresie 6 mcy od dnia przyznania DM, nie mają wpływu na wysokość wypłacanego DM. Przy nowym wniosku analizujemy zmiany do kolejnej Decyzji.
-
- Referent
- Zajmuję się: dod.mieszkaniowe,stypendia szkolne, KDR
- Kontakt:
Też mam takie stanowisko od mojego prawnika.Knapa pisze: 16 mar 2022, 14:27 zmiany danych zawartych we wniosku lub deklaracji które nastąpiły w okresie 6 mcy od dnia przyznania DM, nie mają wpływu na wysokość wypłacanego DM. Przy nowym wniosku analizujemy zmiany do kolejnej Decyzji.
Oprócz Aneks do umowy najmu - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
zadłużenie w wodociągach
siostrzeniec wpisany do gospodarstawa domowego
rodzaje decyzji
opłata za piwnicę
deputat węglowy
ARKUSZ DM
praktyki uczniowskie
co gdy alimenty są zasądzone ale nie są otrzymywane???
DM wyprowadzka
Proszę o sprawdzenie wyliczenia
Alimenty
dodatek mieszkaniowy i energetyczny
Rodzinny kapitał opiekuńczy
Była dec. wstrzymująca, dokonała wpłaty
lista wypłat sygnity
osoba leżąca - czy powiększamy metraż?